Σεμέδο για Μαρτίνς: «Πάμε»

Σεμέδο για Μαρτίνς: «Πάμε»

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο Ρουμπέν Σεμέδο σχολίασε τη μεταγραφή του Ζέλσον Μαρτίνς στον Ολυμπιακό και έδειξε χαρούμενος που είδε τον άλλοτε συμπαίκτη του στα «ερυθρόλευκα».

Η κοινή τους παρουσία τόσο στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας όσο και στην Εθνική Πορτογαλίας, δημιούργησε μία δυνατή φιλία μεταξύ του Ρούμπεν Σεμέδο και του Ζέλσον Μαρτίνς.

Ο πρώτος πέρασε από τον Ολυμπιακό για μία τριετία (2019-2022) και πλέον αγωνίζεται στην Αλ Ντουχάιλ ενώ ο δεύτερος αποτελεί τη νέα μεταγραφή των Πειραιωτών για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο 29χρονος στόπερ δεν έκρυψε τη χαρά του, που είδε τον 28χρονο εξτρέμ στα «ερυθρόλευκα» και ανέβασε ένα story στα social media όπου έγραψε «Πάμε» και την εικόνα του Μαρτίνς με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

ελλάδα

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα