Καρβαλιάλ: «Οι φανέλες δεν παίζουν μόνες τους»

Καρβαλιάλ: «Οι φανέλες δεν παίζουν μόνες τους»

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου τι πήγε στραβά κόντρα στη Λαμία και ήρθε η ήττα με 1-0.

Ο Ολυμπιακός μπήκε με το... αριστερό στο 2024 καθώς ηττήθηκε στην έδρα της Λαμίας με 1-0 για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ομάδας αλλά και τους λόγους που ήρθε η συγκεκριμένη ήττα.

«Συγχαρητήρια για τη νίκη της Λαμίας. Θέλω να πω πως αυτό το παιχνίδι θα αποτελέσει μάθημα για να μην έχουμε ξανά την ίδια εικόνα στη συνέχεια. Φορέσαμε τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά δεν αγωνιστήκαμε σαν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι φανέλες δεν παίζουν μόνες τους. Δεν προσπαθήσαμε όσο έπρεπε και αυτό πρέπει να μας γίνει μάθημα γιατί όποιος θέλει να είναι πρωταθλητής δεν μπορεί να κάνει τέτοια παιχνίδια και αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί ξανά μέχρι το τέλος της χρονιάς αναφορικά με τη συμπεριφορά μας».

Σε ερώτηση εάν ο ίδιος θεωρεί πως υπάρχει πρόβλημα δημιουργίας στον Ολυμπιακό επειδή δε σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο ματς, ο Πορτογάλος τεχνικός απάντησε: «Δε συμφωνώ με αυτό γιατί στον Ατρόμητο δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δε σκοράραμε και αυτό είναι διαφορετικό γιατί επιθετικά ήμασταν δημιουργικοί. Σε αντίθεση με το ματς με τη Λαμία που δημιουργήσαμε ελάχιστες ευκαιρίες, όμως δε μας άρεσε η επιθετική λειτουργία, αλλά και γενικότερα δε μας άρεσε τίποτα στο παιχνίδι μας. Δε σκοράραμε με τη Λαμία γιατί δεν είχαμε φάσεις, ενώ στον Ατρόμητο ήμασταν δημιουργικοί»

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα