Ολυμπιακός: Στα «ραντάρ» ο Σάρι της Αδάνα σύμφωνα με τους Τούρκους

Ολυμπιακός: Στα «ραντάρ» ο Σάρι της Αδάνα σύμφωνα με τους Τούρκους

Νότης Χάλαρης
ελλαδα

bet365

Το όνομα του Γιουσούφ Σάρι βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού αλλά και της Λυών σύμφωνα με τα όσα γράφουν στη Τουρκία.

Ο Ολυμπιακός έχει μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι του χειμώνα καθώς έχει αποκτήσει ήδη δύο ποδοσφαιριστές (Φραν Ναβάρο και Ζέλσον Μαρτίνς) και φουλάρει και άλλες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με το «ajansspor» ο Γιουσούφ Σάρι είναι ένας ποδοσφαιριστής που παρακολουθείται από τους «ερυθρολεύκους» για τη θέση του εξτρέμ ενώ στο... κόλπο βρίσκεται και η Λυών.

Ο 25χρονος Τούρκους επιθετικός της Αδάνα Ντερμισπόρ έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του από το καλοκαίρι του 2022, όταν και αποκτήθηκε από τη Ριζεσπόρ με ελεύθερη μεταγραφή, καθώς έχει εννιά ασίστ και δύο γκολ σε 21 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο τέσσερις φορές διεθνής Τούρκος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του στη Μαρσέιγ, πήρε μεταγραφή αντί 250 χιλιάδων ευρώ στην Τράμπζονσπορ όπου έμεινε για 2,5 χρόνια έχοντας 69 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με πέντε γκολ και έξι ασίστ ενώ κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2022 και το κύπελλο του 2020, πριν πάει στη Ριζεσπόρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα