ΟΦΗ: Ο τελευταίος τερματοφύλακας που έπιασε δύο πέναλτι στο ίδιο ματς ανήκε και πάλι στους Κρητικούς

ΟΦΗ: Ο τελευταίος τερματοφύλακας που έπιασε δύο πέναλτι στο ίδιο ματς ανήκε και πάλι στους Κρητικούς

Ο τελευταίος τερματοφύλακας που έπιασε δύο πέναλτι στο ίδιο ματς ανήκε και πάλι στον ΟΦΗ

bet365

Ο Μπάουμαν έπιασε δύο πέναλτι στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ και επανέλαβε ένα κατόρθωμα που είχε να γίνει εννέα χρόνια, το οποίο είχε κάνει και πάλι τερματοφύλακας του ΟΦΗ.

Ο Νόαμ Μπάουμαν έκανε ότι μπορούσε στο χθεσινό παιχνίδι του ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όμως παρά την υπερπροσπάθειά του και την απόκρουση δύο πέναλτι, είδε την ομάδα να ηττάται με 4-0 στην Θεσσαλονίκη.

Ο Ελβετός τερματοφύλακας των Κρητικών απόκρουσε αρχικά το πέναλτι του Σβαμπ στο 23ο λεπτό με το σκορ στο 0-0 και στην συνέχεια εκείνο του Σαμάτα στο 45+3' διατηρώντας το 2-0. Κάπως έτσι ο Μπάουμαν έφτασε τις έξι αποκρούσεις πέναλτι στην καριέρα του, τρεις εκ των οποίων έχει κατορθώσει με την φανέλα του ΟΦΗ, όπου έχει αντιμετωπίσει έξι συνολικά, έχοντας ένα ποσοστό 50% (!!).

Τελευταία φορά που πέτυχε κάποιος κάτι αντίστοιχο ήταν πριν εννέα χρόνια περίπου και ήταν και πάλι τερματοφύλακας των Κρητικών. Στις 15 Μαρτίου του 2015, σ' ένα παιχνίδι Κέρκυρα - ΟΦΗ, που είχε λήξει 1-4, ο Γκεόργκι Λόρια συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του γλιτώνοντάς δύο φορές από το να δεχθεί τέρμα από την άσπρη βούλα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα