Γιοβάνοβιτς: Προτάθηκε στην Μπεσίκτας, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ

Newsroom
jovanovic_6

bet365

Το όνομα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με την τεχνική ηγεσία της Μπεσίκτας ενέπλεξε σε δημοσίευμά της η τουρκική Sports Digitale.

Οι «Σειρήνες» ήδη άρχισαν για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, λίγο καιρό μετά την απόλυσή του από τον Παναθηναϊκό. Όπως μετέδωσε η τουρκική Sports Digitale, ο πρώην τεχνικός του «τριφυλλιού» προτάθηκε στην Μπεσίκτας και βρίσκεται ανάμεσα στα ονόματα της λίστας για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας.

Οι Μαύροι Αετοί έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Ριζά Καλιμπάι λίγο πριν «κλείσει» το 2023 και ο Γιοβάνοβιτς φαίνεται να τους απασχολεί. Ο πρώην κόουτς του Παναθηναϊκού ωστόσο, δεν... παίζει μόνος του, αφού με βάση άλλα τουρκικά δημοσιεύματα, η Μπεσίκτας εξετάζει πολύ σοβαρά και την περίπτωση του Τζιοβάνι Φαν Μπρόκχορστ.

Αυτή τη στιγμή η Μπεσίκτας βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος, πολύ μακριά από την κορυφή (15 βαθμούς), ενώ τη φετινή σεζόν αποκλείστηκε από το Conference League.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα