ΑΕΚ: Στην μπουτίκ της «OPAP Arena» την Κυριακή ο Θωμάς Μαύρος

ΑΕΚ: Στην μπουτίκ της «OPAP Arena» την Κυριακή ο Θωμάς Μαύρος

Newsroom
Μαύρος

bet365

Στο ΑΕΚ Shop της «OPAP Arena» θα βρεθεί την Κυριακή ο Θωμάς Μαύρος, καθώς θα παρουσιαστούν δύο συλλεκτικές φανέλες του αλλά και μια σειρά με lifestyle ρούχα που σχεδιάστηκαν προς τιμήν του.

Την ευκαιρία να συναντηθούν με τον «θρύλο» της ομάδας τους, Θωμά Μαύρο, θα έχουν την Κυριακή (7/1) οι φίλαθλοι της ΑΕΚ. Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ένωσης θα δώσει το «παρών» στην «OPAP Arena», όπου οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί θα μπορέσουν να φωτογραφηθούν μαζί του και να πάρουν αναμνηστικά αυτόγραφα.

Ο Μαύρος θα βρεθεί στην μπουτίκ του γηπέδου στις 12:00, καθώς θα παρουσιαστούν δύο συλλεκτικές φανέλες του αλλά και μια σειρά με lifestyle ρούχα που σχεδιάστηκαν προς τιμήν του.

«Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στο ΑΕΚ Shop της OPAP ARENA θα παρουσιαστούν δύο συλλεκτικές φανέλες από το ένδοξο παρελθόν του Θωμά Μαύρου, καθώς και όλη η σειρά με lifestyle ρούχα που σχεδιάστηκαν προς τιμήν του! Ο Αιώνιος Πρεσβευτής της ΑΕΚ θα είναι το κεντρικό πρόσωπο, θα υπογράψει αυτόγραφα και θα φωτογραφηθεί με τους φιλάθλους», αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα