Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ζήτησε τον Γιουσούφ Σαρί ο Τερίμ σύμφωνα με τους Τούρκους

«Ο Φατίχ Τερίμ ζήτησε τον Γιουσούφ Σαρί και ο Παναθηναϊκός θα κάνει επαφή για την απόκτησή του»

bet365

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, ο Φατίχ Τερίμ ζήτησε από την διοίκηση του Παναθηναϊκού τον Γιουσούφ Σαρί και οι «πράσινοι» θα κάνουν κρούση στην Αντάνα Ντεμίρσπορ για την μεταγραφή του.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος Σελίμ Μανάβ αποκάλυψε ως αποκλειστική του είδηση πως ο Φατίχ Τερίμ ζήτησε από τους διοικούντες του Παναθηναϊκού την απόκτηση του Γιουσούφ Σαρί, που αγωνίζεται με την φανέλα της Αντάνα Ντεμίρσπορ. Μάλιστα, όπως συνεχίζει, εκείνοι θέλουν να εκπληρώσουν την επιθυμία του και γι' αυτό θα κάνουν επίσημη κρούση στην τουρκική ομάδα πολύ σύντομα.

Πρόκειτια για 25χρονο Τούρκο εξτρέμ, ο οποίος φέτος έχει πραγματοποιήσει 22 συμμετοχές με την ομάδα του, έχοντας σημειώσει δύο γκολ και δώσει εννέα ασίστ στα 1.759 λεπτά που έχει αγωνιστεί. Είναι μάλιστα διεθνής και με την εθνική Τουρκίας έχοντας τέσσερις συμμετοχές κι ένα γκολ.

Πρόσφατα το όνομά του συνδέθηκε μέσω δημοσιευμάτων και με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ενώ στην λίστα με τους ενδιαφερόμενους για την περίπτωσή του είναι και η Λυών.

Να σημειώσουμε κάπου εδώ πως η Αντάνα αντιμετωπίζει προβλήματα και έχει καθυστερήσει τις πληρωμές σε κάποιους παίκτες της, με αποτέλεσμα άλλοι να φύγουν ως ελεύθεροι και άλλοι να βρίσκονται σε συζητήσεις για αποχώρηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα