Ολυμπιακός: Στο «τραπέζι» οι Γκραβιγιόν και Σάρι (vids)

ελλαδα

bet365

Στα «ραντάρ» του Ολυμπιακού φαίνεται πως βρίσκονται τόσο ο Αντριού Γκραβιγιόν όσο και ο Γιουσούφ Σάρι, όπου αμφότεροι ανήκουν στην Άδανα Ντεμιρσπόρ.

Εκτός από την Πορτογαλία και τη Λατινική Αμερική, ο Ολυμπιακός ρίχνει «ματιές» και στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Άδανα Ντεμιρσπόρ για δύο περιπτώσεις στο ρόστερ του τουρκικού συλλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία και πήγες από το τουρκικό κλαμπ, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δείξει ενδιαφέρον τόσο για τον Αντριού Γκραβιγιόν αλλά και για τον Γιουσούφ Σάρι, με τον δεύτερο να έχει γραφτεί και πριν λίγες μέρες από ΜΜΕ της Τουρκίας.

Ο πρώτος πρόκειται για τον 25χρονος στόπερ από τη Γουαδελούπη που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι αντί 2,5 εκατ. ευρώ από τη Ρεμς, έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026 και, όπως διαβάσατε στο Gazzetta, δεν απασχολεί τον Παναθηναϊκό αλλά άλλον ελληνικό σύλλογο, ο οποίος φαίνεται να είναι ο Ολυμπιακός.

Γενικότερα έχει κάνει μεταγραφές που αγγίζουν τα 20 εκατ. ευρώ συνολικά, με την Ίντερ να βγάζει από τα ταμεία της 6 εκατ. ευρώ τον Γενάρη του 2019 για να τον αγοράσει από την Πεσκάρα.

Έχει αγωνιστεί σε ουκ ολίγες ομάδες παρά το νεαρό της ηλικίας του αλλά και μεγάλα πρωταθλήματα. Συγκεκριμένα, έχει παίξει με Μπενεβέντο, Πεσκάρα, Ίντερ, Σασουόλο, Άσκολι, Λοριέντ, Ρεμς, Τορίνο και τώρα στην Άδανα Ντεμιρσπόρ. Με τον τουρκικό σύλλογο μετράει 19 συμμετοχές φέτος με ένα γκολ και μία ασίστ ενώ εκτός από στόπερ, μπορεί να αγωνιστεί και στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο δεύτερος έχει ανεβάσει τις μετοχές με τη φανέλα της Άδανα Ντεμιρσπόρ καθώς αποκτήθηκε ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2022 από τη Ρίζεσπορ και φέτος, είναι από τα βασικά μέλη της ομάδας έχοντας εννιά ασίστ και δύο γκολ σε 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις ενώ είναι τέσσερις φορές διεθνής με την Τουρκία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η τουρκική ομάδα είναι αρνητική στο ενδεχόμενο να τους παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού αλλά «ανοιχτή» στο να προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις για την πώλησή τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα