Ολυμπιακός: Το βίντεο που «ανέβασε» ο Κώστας Καραπαπάς για το πώς ξεκίνησε η φάση του γκολ του Μασούρα

Ο Καραπαπάς

bet365

Με αφορμή σχόλια που υπήρξαν για τη φάση αυτή ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέβασε βίντεο για τη φάση από την οποία «γεννιέται» η φάση που καταλήγει στο γκολ του Γιώργου Μασούρα.

Η διαιτησία του ντέρμπι του Φαλήρου εξακολουθεί να σηκώνει πολλή... σκόνη για αρκετές φάσεις με τον Ολυμπιακό να έχει εκφράσει από το βράδυ της Κυριακής τα πολύ σοβαρά παράπονά του. Μια απ΄αυτές τις «επίμαχες» φάσεις είναι και η στιγμή από την οποία ξεκινά η φάση που καταλήγει στο γκολ του Γιώργου Μασούρα.

Σε Insta Stories του ο Κώστας Καραπαπάς ανέφερε ανάμεσα στα άλλα για τη φάση αυτή στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός (0-2) για τη στιγμή που ορισμένοι αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός σκόραρε μετά από φάουλ που ήταν υπέρ της ΑΕΚ αλλά το... εκτέλεσε ο Φορτούνης: «Μόνο που τη μπάλα την έπαιξε ο Κάλενς κανονικά και ο Φορτούνης συνέχισε τη φάση». Στη συνέχεια σε άλλο Story του ανέβασε το σχετικό βίντεο που μπορείτε να δείτε πιο κάτω. Φαίνεται ο Κάλενς να προωθεί τη μπάλα προς τον Ρότα για την εκτέλεση του φάουλ υπέρ της ΑΕΚ, ο δεξιός μπακ της Ενωσης παίρνει φόρα για να το εκτελέσει και ο Φορτούνης να... «κλέβει» τη μπάλα. Αν ήταν νόμιμο; Ο ρέφερι αποφάσισε πως ήταν.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα