Ρενάτο Σάντσες: Δεν τον «ψήνουν» Μπεσίκτας, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός σαν επιλογές

Newsroom
Ρενάτο Σάντσες: Δεν τον «ψήνουν» Μπεσίκτας, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός σαν επιλογές

bet365

Σύμφωνα με Πορτογάλο δημοσιογράφο, ο Ρενάτο Σάντσες δεν ενδιαφέρεται για την προοπτική του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και της Μπεσίκτας.

Ο δημοσιογράφος Μπρούνο Αντράντε ανέφερε πως η Μπεσίκτας, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ πλησίασαν τον Ρενάτο Σάντσες προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, ο οποίος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται ως δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν στην Ρόμα.

Όπως όμως σημειώνει οι ομάδες αυτές δεν ενδιαφέρουν, τουλάχιστον σε πρώτη ανάγνωση, τον ποδοσφαιριστή και δεν σκοπεύει να συζητήσει μαζί τους την μετακίνησή τους. Το δε ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων» για τον παίκτη αποκάλυψε πρώτη την Δευτέρα (08/01) η Parisien.

Ο 26χρονος Πορτογάλος κεντρικός μέσος, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον αστράγαλο αυτή τη στιγμή, έχει πραγματοποιήσει φέτος εννέα συμμετοχής με την φανέλα της Ρόμα σκοράροντας ένα γκολ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα