Ολυμπιακός: Διαπραγματεύεται την αγορά του Αργεντίνου στόπερ Βαλεντίνι (vid)

Ο Βαλεντίνι

bet365

Η μεταγραφική... ανατροπή στο θέμα του στόπερ στον Ολυμπιακό έρχεται από την Αργεντινή με τις πηγές από τη χώρα να μιλούν για πρόταση των Πειραιωτών για τον Νικολάς Βαλεντίνι!

Στα 22 του χρόνια ο Νικολάς Βαλεντίνι που ανήκει στη Μπόκα Τζούνιορς αν και Αργεντίνος είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου. Με ύψος 1.87 μέτρα έχει συμβόλαιο σε ισχύ με την πλέον ιστορική αργεντίνικη ομάδα, που όμως βρίσκεται προς το τέλος του όμως.

Όπως μεταδίσει στην Αργεντινή ο δημοσιογράφος Σέζαρ Λουίς Μέρλο ο Ολυμπιακός ξεκίνησε επαφές για να αγοράσει τον παίκτη. Να αγοράσει ένα σημαντικό μέρος των δικαιωμάτων του. Έκανε ήδη πρόταση για το 70% των δικαιωμάτων του που δεν κρίθηκε επαρκής από τη Μπόκα όμως ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να ανεβάσει την προσφορά του. Ο Ολυμπιακός γενικότερα έχει ρίξει το βάρος του και στην αργεντίνικη αγορά. Κατά άλλες πηγές η Μπόκα το συζητάει σοβαρά να παραχωρήσει τον παίκτη στους Πειραιώτες.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα