Άρης: London calling για Ντουκουρέ, ο Κάρλσον κοιτάζει προς Ινδία!

Άρης: London calling για Ντουκουρέ, ο Κάρλσον κοιτάζει προς Ινδία!

Ο Ντουκουρέ

bet365

Ο Σέικ Ντουκουρέ φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μίλγουολ αλλά και μιας ακόμη αγγλικής ομάδας ενώ δημοσιεύματα θέλουν τον Νταβίντ Μόμπερκ Κάρλσον να έχει στα χέρια του ενδιαφέρον από ομάδα της Ινδίας!

Πριν τους τραυματισμούς των Μπίργκερ Βερστράτε, Ζαν Ζουλ, ο Άρης είχε την πρόθεση αποδέσμευσης του Σέικ Ντουκουρέ. Υπό αυτό το δεδομένο το όνομα του Ιβοριανού μέσου κυκλοφόρησε στην αγορά κι εκτός του ενδιαφέροντος που φέρεται να έχει από δύο ισπανικές ομάδες, δημοσιεύματα τον θέλουν να είναι στο στόχαστρο και δύο λονδρέζικων ομάδων. Για την ακρίβεια, ΚΠΡ και Μίλγουολ, ομάδες οι οποίες αγωνίζονται στη β’ κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου (Championship) φέρονται να εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή δίχως επί του παρόντος να έχει εκφραστεί επίσημο ενδιαφέρον στον Άρη. Πάντως, αυτή τη στιγμή θεωρείται δύσκολο να τεθεί θέμα αποχώρησης του παίκτη καθώς οι δύο βασικοί αμυντικοί χαφ του Άρη αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Στη συνομοταξία των παικτών από τους οποίους θέλουν οι «κίτρινοι» να αποδεσμευτούν ανήκει και ο Ρόναλντ Ματαρίτα ο οποίος έχει στα χέρια του προσφορά από την Αλαχουελένσε (ομάδα της Κόστα Ρίκα) αλλά ήδη την έχει απορρίψει. Ο έμπειρος αριστερός full back θέλει είτε να παραμείνει στην Ευρώπη είτε να επιστρέψει στο MLS και προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται ο ατζέντης του.

Σε ότι αφορά τον Νταβίντ Μόμπερκ Κάρλσον, πέραν του ενδιαφέρον που φέρεται να έχει από ομάδα της Μαλαισίας, δημοσίευμα τον θέλει να έχει στα χέρια του προσφορά από την ινδική Κεράλα Μπλάστερς. Οι «κίτρινοι» έχουν εκφράσει την πρόθεση αποδέσμευσης του Σουηδού winger και βρίσκονται σε κατάστασης αναμονής προσδοκώντας σε μια αξιόλογη πρόταση.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα