Καρβαλιάλ: «Ποτέ σε καμία από τις ομάδες που ήμουν δεν έχω δει τη συμπεριφορά κατά του Ολυμπιακού» (vid)

Ο Καρβαλιάλ

bet365

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ήταν πολύ ενοχλημένος από την αντιμετώπιση που είχε ο Ολυμπιακός από τη διαιτησία του αγώνα με την Κηφισιά (που έληξε 2-3).

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ επισήμανε στη COSMOTE TV μετά το Κηφισιά - Ολυμπιακός (2-3) για:

Τον αγώνα: «Ήθελα να πω κατι τώρα που ηρέμησα. Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο. Ποτέ σε καμία από τις ομάδες που ήμουν δεν έχω δει τη συμπεριφορά κατά του Ολυμπιακού, σε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να υπάρχει περισσότερος σεβασμός απέναντι στους επαγγελματίες. Υπάρχουν προβλήματα και θέλω να βρεθεί λύση. Θέλω να βρεθούν οι ένοχοι και να τιμωρηθούν και όχι οι επαγγελματίες και οι ποδοσφαιριστές στον Ολυμπιακό.

Αν υπάρχουν ένοχοι έξω από το ποδόσφαιρο να τιμωρηθούν, εδώ πρέπει να παίζεται ποδόσφαιρο. Όταν οι διαιτητές είναι ξένοι, όλες οι αποδόσεις είναι κατά του Ολυμπιακού. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Αυτό που λέω συχνά είναι πως για να κερδίσουμε πρέπει να είμαστε 11 αλλά να παίζουμε για περισσότερους καθώς φαίνεται οι 11 δεν είναι αρκετοί. Σήμερα ήμασταν 10 αλλά παίξαμε για περισσότερους και πήραμε τη νίκη.

Είναι φυσιολογικό να υπάρχει πίεση. Τώρα η κατάσταση επιβάλλει περισσότερη πίεση εξωαγωνιστικά. Θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα και θα πετύχουμε στους στόχους μας απέναντι σε όλους και σε όλα».

Την απουσία του Ρέτσου στο ματς με τον Παναθηναϊκό: «Όταν συμβαίνουν αυτά γινόμαστε πιο δυνατοί. Έγινε αυτό με την ΑΕΚ και γίναμε πιο δυνατοί. Τώρα γίναμε περισσότερο».

Στη συνέχεια, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το πρόβλημα των στημένων φάσεων. Συγκεκριμένα είπε:

Σας προβληματίζουν τα γκολ από στημένες φάσεις;: «Είναι αλήθεια ότι και στο προηγούμενο παιχνίδι δεχτήκαμε αρκετές φάσεις από στημένα και αυτό είναι κάτι που προσπαθούμε να διορθώσουμε μέσα από τις προπονήσεις».

Είδαμε την ενδεκάδα σας χωρίς Φορτούνη και Ποντένσε, ποιο ήταν το πλάνο σας;: «Το πλάνο μας ήταν να βάλουμε στην ενδεκάδα μας τους παίκτες οι οποίοι ήταν πιο φρέσκοι και με περισσότερη ενέργεια, γιατί είχαμε και πριν λίγες ημέρες ένα δυνατό ματς. Έτσι επιλέξαμε παίκτες ξεκούραστους και πιο έτοιμους και νομίζω ότι μας βγήκε γιατί κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια έπρεπε να κάνουμε αλλαγές και υπάρχει εξήγηση για αυτές τις αλλαγές που κάναμε».

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα