Κούγιας: «Θα κάνουμε άλλες δύο μεταγραφές, να απαλλαγούμε από τα 'εγκλήματα' που έχουν κάνει οι Μαρτίνς, Μαρτίνεθ και Κορδόν»! (vid)

Ο Κούγιας

bet365

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε νέες δηλώσεις ως αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος του Ολυμπιακού μετά το 1-2 με τον Άρη. Τι επισήμανε για τη μεταγραφική ενίσχυση των Πειραιωτών.

Ο εκ των αντιπροέδρων της πειραϊκής ΠΑΕ σχολίασε μετά τη λήξη του Αρης - Ολυμπιακός 1-2: «Παρά τα προβλήματα και μιλάμε για απίστευτες διαιτησίες, η νίκη ήταν ένα μήνυμα για όλους τον κόσμο τον Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός βήμα βήμα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι αυτός που ονειρεύονται οι οπαδοί του. Ο Ζέλσον Μαρτίνς σε λίγο καιρό θα τον χαίρεται όλη η Ελλάδα. Όλα τα προβλήματα τα λύνει ο Μαρινάκης όταν είναι αδύνατο να λυθούν. Τις τελευταίες ημέρες με δικές του ενέργειες ήρθαν οι Τσικίνιο και Όρτα.

Θα κάνουμε οπωσδήποτε άλλες δύο μεταγραφές, που θα είναι ίδιου επιπέδου με τον Μαρτίνς. Δεν θα πρέπει να ξεγράφουμε τα παιδιά που καμάρωσε σήμερα όλη η Ελλάδα. Πιστεύω πώς όλοι καμάρωσαν σήμερα τον Ρέτσο και τον Ντόι, που τις προηγούμενες μέρες είχαν αμφισβητηθεί. Να 'οικοδομήσουμε' στους Έλληνες και τα αποδυτήρια να μιλάνε ελληνικά. Και οι ξένοι να μαθαίνουν ελληνικά. Υπάρχει ένα πλάνο.

Θα το δείτε ότι σιγά σιγά ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει κορμό. Κάποιοι δανεικοί πρέπει να φύγουν. Γεμίσαμε μέτριους δανεικούς. Έχω στεναχωρηθεί και έχω μάθει τα εκατομμύρια που ήταν εισηγήσεις υποτίθεται μεγάλων προπονητών και τεχνικών διευθυντών. Θα σταματήσει αυτό το πήγαινε έλα, το φύγε εσύ - έλα εσύ. Μην ξεγράφει κανείς τον Ολυμπιακό από την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για τον Ζέλσον Μαρτίνς και τη συνέχεια σχολίασε: «Πρόκειται για έναν τεράστιο παίκτη. Δεν είναι τυχαίο που αγοράστηκε από τη Μονακό. Δεν είναι κάτι τυχαίο. Είναι μία συνδυασμένη προσπάθεια, του Πέδρο Άλβες και του Βαγγέλη Μαρινάκη (κυρίως), που 'καθάρισε' τις μεταγραφές και του Όρτα και του Τσικίνιο.

Πήρατε ένα μικρό δείγμα από τον Ναβάρο. Θα αναδειχθεί και αυτός. Θα γυρίσει ο Ελ Καμπί και θα επιστρέψει από τον τραυματισμό αυτός ο τεράστιος παίκτης, ο Ελ Αραμπί. Θα τον πάρουμε τον στόπερ που θέλουμε τις επόμενες μέρες. Από εκεί και όποιος άλλον χρειάζεται. Να απαλλαγούμε από τα 'εγκλήματα' που έχουν κάνει οι Μαρτίνς (προηγουμένως) και μετά ο Μαρτίνεθ μαζί με τον Κορδόν. Υπάρχει μία στιβαρή διοίκηση και σε λίγο όλη η Ελλάδα θα καμαρώνει τον Ολυμπιακό. Θα κάνουμε μία ομάδα που θα κερδίζει τον διαιτητή και το VAR».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα