Ο Μαξίμοβιτς θέλει να φορέσει τα πράσινα από τώρα και αποτελεί «σύμμαχο» του Παναθηναϊκού

Ο Μαξίμοβιτς θέλει να φορέσει τα πράσινα από τώρα και αποτελεί «σύμμαχο» του Παναθηναϊκού

Νίκος Αθανασίου
Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς

bet365

Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς που υπέγραψε στον Παναθηναϊκό από το καλοκαίρι, επιθυμεί την άμεση ένταξή του στην ομάδα του Φατίχ Τερίμ και πιέζει τον ισπανικό σύλλογο, ώστε να μην βάλει σημαντικά εμπόδια στην εδώ και τώρα μετακίνησή του στο «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα τεράστιο μεταγραφικό «μπαμ», υπογράφοντας με τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς, με τον Σέρβο διεθνή μέσο να αποτελεί ποδοσφαιριστή του «τριφυλλιού» τουλάχιστον από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στο «πράσινο στρατόπεδο» θέλουν να εντάξουν από τώρα τον διεθνή μέσο στο έμψυχο δυναμικό τους, αναγνωρίζοντας πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στη διεκδίκηση του τίτλου, παρά την πληθώρα λύσεων στο «6», όπου υπάρχουν οι Αράο, Κώτσιρας, Ρούμπεν και Ζέκα.

Όπως και να το κάνουμε ο Μαξίμοβιτς είναι μία ιδιαίτερη και απόλυτα ποιοτική περίπτωση.

Το «τριφύλλι», λοιπόν, θα προσπαθήσει να πάρει από τώρα τον 29χρονο άσο με αγορά από την Χετάφε, η οποία δεν διεκδικεί κάποιο στόχο στη La Liga, καθώς ούτε μπορεί να κυνηγήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά ούτε και να κινδυνεύσει με υποβιβασμό. Από την άλλη ο Μαξίμοβιτς είναι βασικός και αναντικατάστατος στο σύνολο της Μαδρίτης.

Πάντως, στην προσπάθεια να τον αγοράσει από τον ισπανικό σύλλογο, ο Παναθηναϊκός έχει ως «σύμμαχο» τον ίδιον τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος επιθυμεί να φορέσει από τώρα την πράσινη φανέλα και να βοηθήσει το γκρουπ του Φατίχ Τερίμ να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν το που οδεύει η συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς αυτή την στιγμή δεν έχουν πέσει στο τραπέζι συγκεκριμένα ποσά ανάμεσα στις δύο ομάδες για την παραχώρηση του Μαξίμοβιτς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα