Ολυμπιακός: Ο Καρβαλιάλ έχει δείξει σαφέστατη προτίμηση στον Ναβάρο σε σχέση με τον Γιόβετιτς (vids)

Οι Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός ελλείψει των Ελ Καμπί και Ελ Αραμπί έχει στο πλάνο του ως βασικό φορ τον Φραν Ναβάρο και όχι τον Μαυροβούνιο διεθνή, Στέφαν Γιόβετιτς.

Ο Ολυμπιακός τον τελευταίο καιρό έχει εκτός (ή μη διαθέσιμους εάν προτιμάτε) τον Ελ Καμπί καθώς μετέχει στο Copa Africa με το Μαρόκο αλλά και τον συμπατριώτη του, Ελ Αραμπί λόγω τραυματισμού. Σε αυτό το διάστημα ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία υπολογίζει πιο πολύ και ειδικά σε σχέση με την κορυφή της επίθεσης.

Ο 25χρονος Φραν Ναβάρο προτιμάται ξεκάθαρα έναντι του Γιόβετιτς, με τον Μαυροβούνιο να έχει το έξτρα... βάρος του ότι έχει να βρει δίχτυα με τον Ολυμπιακό από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ο Ισπανός σέντερ φορ από την άλλη που είναι δανεικός έχει ήδη 2 γκολ με τη φανέλα των Πειραιωτών και 1 κερδισμένο πέναλτι.

Ο ίδιος ο Ναβάρο είχε μιλήσει για το εάν νιώθει ότι έχει ήδη εγκλιματιστεί και τι τον έχει βοηθήσει περισσότερο λέγοντας σε match programme των Πειραιωτών: «Είμαι εδώ τις τελευταίες δύο εβδομάδες και όπως σας είπα και πριν, οι συμπαίκτες μου με καλωσόρισαν πολύ καλά. Νομίζω ότι θα πρέπει να τους γνωρίσω ακόμα καλύτερα στο γήπεδο αλλά και να μάθουν το παιχνίδι μου».

Με την Κηφισιά είχε βάλει το πρώτο του γκολ με πέναλτι. Με τον Άρη εκτός έδρας σκόραρε για το 0-1 και κέρδισε το πέναλτι από τον Φαμπιάνο για το 0-2 από τον Ροντινέι. Σίγουρα υπάρχουν και άλλες απαιτήσεις και προσδοκίες πλην όμως με τα τωρινά δεδομένα υπάρχει... παραθυράκι για να έρθει και ένας ακόμα φορ μέσα στον Γενάρη. Εάν αυτό συμβεί τότε ο παίκτης που θα έχει περισσότερη πίεση για να αποδώσει και θα βρεθεί στην πιο δύσκολη θέση θα είναι ο Γιόβετιτς. Ο 34χρονος Στέφαν Γιόβετιτς έχει 2 γκολ και 2 ασίστ σε 16 αγώνες στον Ολυμπιακό.

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα