Εκόνγκ: «Είμαι καλά, δεν έχω κάτι σοβαρό»

Newsroom
william_troost-ekong

bet365

Ο Γουΐλιαμ Τρόοστ Εκονγκ μίλησε για την πορεία της Εθνικής Νιγηρίας στην τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, αλλά και την κατάστασή του καθώς δεν έπαιξε στο τελευταίο της παιχνίδι στον όμιλο.

Το «εισιτήριο» για τα νοκ-άουτ του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής πήρε η Νιγηρία και ο «κάπτεν» της Γουΐλιαμ Τρόοστ Εκονγκ έστειλε το δικό του «μήνυμα» για τη συνέχεια του τουρνουά. Παράλληλα μίλησε και για την κατάστασή του, καθώς δεν έπαιξε στο 2-0 επί της Γουινέα Μπισάο με σκοπό να προφυλαχθεί και να είναι 100% έτοιμος για τα επόμενα ματς. «Είναι νωρίς ακόμη να μιλήσω για τη συνέχεια, αλλά θεωρώ ότι η ομάδα μου θα συνεχίσει με τον ίδιο αέρα. Αν κοιτάξω τους ποδοσφαιριστές που έχουμε τώρα, θεωρώ πως πρόκειται για την καλύτερη ομάδα της Νιγηρίας, στην οποία έχω βρεθεί. Αυτό, το λέω με όλο τον σεβασμό σε όσους έχουν περάσει από εδώ», ανέφερε αρχικά ο στόπερ του ΠΑΟΚ.

Και συνέχισε. «Νομίζω πως έχουμε την πιο εντυπωσιακή επίθεση. Εχουμε τον καλύτερο επιθετικό, τον Οσιμεν. Δε μου κάνει τίποτα εντύπωση. Ξέρουμε τι μπορεί να κάνει ο καθένας και πιστεύουμε πολύ σε αυτό το γκρουπ. Ισως και να μας έχουν υποτιμήσει λίγο».

Οσο για την κατάστασή του και αν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό υπογράμμισε πως «είμαι καλά, δεν είμαι εκτός τουρνουά. Θα επιστρέψω στις προπονήσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα