ΑΕΚ: Προπόνηση με το... βλέμμα στον Χατζισαφί (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
ΑΕΚ

bet365

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις στα Σπάτα και η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ανέβασε video που οι κιτρινόμαυροι βλέπουν τον συμπαίκτη τους, Εχσάν Χατζισαφί στην αναμέτρηση του Ιράν με τα ΗΑΕ.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας (22/1) οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν στα Σπάτα και άρχισαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην «OPAP Arena» (28/1, 16:00). Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα είχαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο και ταυτόχρονα βρήκαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Ιράν των συμπαικτών τους Εχσάν Χατζισαφί και Μιλάντ Μοχαμαντί κόντρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για το Κύπελλο Ασίας.

Η Ένωση ανέβασε στα Social Media τους κιτρινόμαυρους να βλέπουν το γκολ του Γκολιζάντεχ έπειτα από ωραία σέντρα - ασίστ του Χατζισαφί, όμως το τέρμα ακυρώθηκε μετά από παρέμβαση του VAR για οφσάιντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα