Ολυμπιακός: Έντονο ενδιαφέρον της Μπόχουμ για τον Μασούρα σύμφωνα με τους Γερμανούς

Ο Μασούρας

bet365

Ο Γιώργος Μασούρας έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες του εξωτερικού και μία από αυτές είναι και η Μπόχουμ σύμφωνα με τους Γερμανούς.

Ένα από τα συμβόλαιο που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι είναι και του Γιώργου Μασούρα, με τον 30χρονο εξτρέμ να έχει προσελκύσει αρκετό ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, καθώς μπορεί να υπογράψει από τώρα για το καλοκαίρι ως ελεύθερος.

Σύμφωνα με τη «Kicker», η Μπόχουμ έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του διεθνή επιθετικού και μάλιστα έχει μπει στη διεκδίκηση για την απόκτησή του.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό τον Γενάρη του 2019 και έπειτα από πέντε χρόνια, μετράει 240 ματς με απολογισμό 55 γκολ και 29 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα