Πάμπλο Γκαρσία: «Οι διαιτητές θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις»

Newsroom
Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία

bet365

Τα παράπονα για τη διαιτησία στο 2-2 με τον Βόλο εξέφρασε ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία.

Μετά το 2-2 με τον Βόλο που διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με την ισοφάριση των φιλοξενούμενων, ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία μιλώντας στη NOVA υποστήριξε πως οι διαιτητές θα πρέπει να δίνουν εξηγήσεις για τις αποφάσεις τους.

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Καμία φορά κάνεις κάποια λάθη. Για παράδειγμα στο πέναλτι αν ο παίκτης του Βόλου έπαιρνε κάρτα θα ήταν η δεύτερη και θα έμεινε με δέκα. Εμείς με ένα πέναλτι ο παίκτης μας πήρε κάρτα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Το θέμα είναι ότι εμείς δουλεύουμε μέσα στην εβδομάδα. Είναι δύσκολη η δουλειά των διαιτητών, αλλά και εμείς έχουμε δύσκολη δουλειά. Εμάς θα μας διώξουν αν δεν νικάμε, αλλά οι διαιτητές δεν παθαίνουν τίποτα γι’ αυτό θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις».

Τέλος, ο Γκαρσία πρόσθεσε: «Στο πρώτο ματς με τον Βόλο είχαμε ένα πέναλτι και περιμέναμε για πέντε λεπτά να αποφασίσει το VAR. Είναι μία ισοπαλία και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να προσπαθούμε. Ο στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα