Άρης: Στην Γκέτεμποργκ περιμένουν την απάντηση του Κάρλσον

Άρης: Στην Γκέτεμποργκ περιμένουν την απάντηση του Κάρλσον

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Κάρλσον

bet365

Η Γκέτεμποργκ είναι η μία εκ των δύο σουηδικών ομάδων που θέλουν να… επαναπατρίσουν τον Νταβίντ Μόμπερκ Κάρλσον και μάλιστα περιμένει την απάντηση του έμπειρου winger ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Άρη αλλά δεν βρίσκεται στο αγωνιστικό πλάνο.

Ο Άρης θέλει να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιο του Νταβίντ Μόμπερκ Κάρλσον καθώς ο 29χρονος Σουηδός εξτρέμ δεν ανταποκρίθηκε στις αγωνιστικές ευθύνες του και σταδιακά έχασε τη θέση του στην ομάδα. Στο τελευταίο διάστημα, στη Σουηδία αναφέρεται έντονα το ενδιαφέρον τόσο της Γκέτεμπεργκ όσο και της Νόρκεπινγκ και μάλιστα σύμφωνα με την ιστοσελίδα Expressen, η πρώτη κατέθεσε επίσημη πρόταση τόσο στον ίδιο τον παίκτη όσο και στους Άρη, Ουράβα Ρεντς που έχουν τα δικαιώματά του. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα προσφέρει το ποσό των 450.000 ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση, ο Άρης θέλει να διακόψει τη συνεργασία του με τον Κάλρσον, γι’ αυτόν τον λόγο εξάλλου του έδωσε άδεια για να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του, ακόμη και να ταξιδέψει στην Ασία για δια ζώσης επαφές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα