Άρης: Περιμένει την Γκέτεμποργκ για τον Κάρλσον

Άρης: Περιμένει την Γκέτεμποργκ για τον Κάρλσον

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Κάρλσον

bet365

Ο Νταβίντ Μόμπερκ Κάρλσον είναι στη λίστα των ποδοσφαιριστών από τους οποίους θέλει ο Άρης να αποδεσμευτεί και οι διαπραγματεύσεις της Γκέτεμποργκ με τον Σουηδό ποδοσφαιριστή μπορεί να οδηγήσουν στο τέλος που επιθυμούν και οι «κίτρινοι».

Οι συζητήσεις μεταξύ του έμπειρου winger με τη σουηδική ομάδα είναι σε εξέλιξη και μάλιστα επιβεβαιώθηκαν από τον τεχνικό διευθυντή της Γκέτεμποργκ, Όλα Λάρσον, καθώς υποστήριξε ότι… «υπάρχουν επαφές, πρώτα όμως πρέπει να κλείσει το διεθνές μεταγραφικό παράθυρο για να κάνουμε οτιδήποτε μαζί του. Αυτό θα γίνει σύντομα και είναι θετικός για εμάς».

Πρόσφατα τα media της Σουηδίας έγραψαν ότι η Γκέτεμποργκ είναι διατεθειμένη να προσφέρει το ποσό των 450.000 ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη σε Ουράβα και Άρη. Κρίνοντας από τη δήλωση του τεχνικού διευθυντή της σουηδικής ομάδας, μάλλον περιμένει την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου στα περισσότερα Πρωταθλήματα ούτως ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις απόκτησης του Κάρλσον με τον τρόπο αλλά και το ποσό που θέλει.

Το σίγουρο είναι ότι ο Άρης θέλει να αποδεσμευτεί από τον Νταβίντ Μόμπερκ Κάρλσον και υπάρχει η προοπτική για να συμβεί. Θα ήθελε να συμβεί το ίδιο και με τον Ρόναλντ Ματαρίτα αλλά ο Κοσταρινός αριστερός full back απέρριψε ένα σωρό προτάσεις ξεκαθαρίζοντας στους εκπροσώπους του ότι η προϋπόθεση αποχώρησής του από τον Άρη είναι να συνεχίσει είτε στην Ευρώπη είτε στο MLS. Βέβαια, η απόλυτα καθοδική αγωνιστική πορεία του μάλλον δεν δημιουργεί σχετικές προϋποθέσεις. Κι έτσι το συμβόλαιό του παραμένει σαν… αγκάθι στο λαιμό για τους «κίτρινους» καθώς – βάσει των τωρινών δεδομένων – δεν υπάρχει καμία περίπτωση ένταξής του στο αγωνιστικό πλάνο του Άκη Μάντζιου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα