Ολυμπιακός: Επίσημα τέλος ο Καρβαλιάλ

Ολυμπιακός: Επίσημα τέλος ο Καρβαλιάλ

Δημήτρης Τομαράς
Ο Καρβαλιάλ

bet365

Και τυπικά παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ο Κάρλος Καρβαλιάλ με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν το τέλος της συνεργασίας με τον Πορτογάλο προπονητή.

Μόνο η ανακοίνωση απέμενε για να αποτελέσει και τυπικά τέλος από τον Ολυμπιακό ο Κάρλος Καρβαλιάλ. Ο 58χρονος Πορτογάλος προπονητής αποχωρεί από τους Πειραιώτες μετά από δυο μήνες στον πάγκο, με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν το απόγευμα της Πέμπτης και τυπικά το τέλος της συνεργασίας μαζί του.

Πλέον ανοίγει ο δρόμος για την πρόσληψη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Όπως είχατε διαβάσει νωρίτερα, ο προπονητής της Κ19, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος θα εκτελέσει χρέη υπηρεσιακού τεχνικού στη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον νέο προπονητή να αναλαμβάνει από τη Δευτέρα τα καθήκοντά του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει για το τέλος της συνεργασίας της με τον προπονητή Κάρλος Καρβαλιάλ. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα