ΑΕΚ: Τουρκικές «σειρήνες» για Σιμάνσκι

ΑΕΚ: Τουρκικές «σειρήνες» για Σιμάνσκι

Newsroom
Σιμάνσκι

bet365

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα ομάδες της γειτονικής χώρας εξετάζουν την περίπτωση του Νταμιάν Σιμάνσκι.

Νέα σενάρια από την Τουρκία για τον Νταμιάν Σιμάνσκι. Ο Πολωνός χαφ της ΑΕΚ βρίσκεται συχνά πυκνά στα σενάρια των Τουρκών εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, με τα Μέσα της χώρας να συνδέσουν συνεχώς τον μέσο της Ένωσης με τις ομάδες τους.

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο Ρεσάν Τσαν Οεζμπουντάκ υπάρχουν αρκετές ομάδες από την Τουρκία που εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Σιμάνσκι. Μάλιστα ο Τούρκος συμπληρώνει ότι οι συγκεκριμένες ομάδες προσπαθούν να προχωρήσουν την υπόθεση του Πολωνού χαφ.

«Κάποιες ομάδες στην Τουρκία έχουν λάβει πληροφορίες για τον Νταμιάν Σιμάνσκι. Υπάρχουν ομάδες που προσπαθούν να οριστικοποιήσουν τη μεταγραφή του παίκτη», υποστηρίζει ο Τούρκος δημοσιογράφος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σιμάνσκι δεσμεύεται με την ΑΕΚ έως το καλοκαίρι του 2027.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα