Πινέδα: Στην Αθήνα για να τον δουν ο προπονητής και ο αθλητικός διευθυντής της εθνικής του Μεξικού (vid)

Newsroom
Στην Αθήνα για να δουν τον Πινέδα ο προπονητής και ο αθλητικός διευθυντής της εθνικής του Μεξικού (vid)

bet365

Ο Πινέδα συναντήθηκε με τον προπονητή και τον αθλητικό διευθυντή της εθνικής του Μεξικού που ήρθαν στην Αθηνα να τον επισκεφθούν.

Ο Ορμπελίν Πινέδα της AEK είχε επισκέψεις τις προηγούμενες μέρες, αφού ταξίδεψαν στην Αθήνα για κείνον τόσο ο προπονητής της εθνικής του Μεξικού, Χάιμε Λοθάνο όσο και ο αθλητικός διευθυντής, Ντουίλιο Νταβίνο.

Το γεγονός έκανε γνωστό η ίδια η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας της βόρειας Αμερικής με βιντεάκι που ανέβασε στα social media της από την συνάντηση που είχαν σε μαγαζί των Νοτίων Προαστίων.

Οι δύο άνδρες του προσέφεραν κιόλας ένα δώρο από την ομοσπονδία της χώρας. Το Μεξικό έχει παιχνίδι στις 22 Μαρτίου απέναντι στον Παναμά εκτός έδρας για τα ημιτελικά της Λίγκας Α του CONCACAF.

Δείτε το βίντεο από την συνάντηση:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα