Άρης: Περνάει ιατρικά για την Γκέτεμποργκ ο Κάρλσον γράφουν οι Σουηδοί

Άρης: Περνάει ιατρικά για την Γκέτεμποργκ ο Κάρλσον γράφουν οι Σουηδοί

Newsroom
«Περνάει ιατρικά για λογαριασμό της Γκέτεμποργκ ο Κάρλσον»

bet365

Σύμφωνα με σουηδικό δημοσίευμα, ο Ντάβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον θα βρεθεί σήμερα στο Γκέτεμποργκ για να περάσει ιατρικά προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφική του στην τοπική ομάδα.

Η σουηδική ιστοσελίδα «sportbladet» αποκάλυψε πως ο Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον του Άρη ταξιδεύει σήμερα για το Γκέτεμποργκ ώστε να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην συνέχεια με την τοπική ομάδα.

Το «φλερτ» μεταξύ του 29χρονου Σουηδού εξτρέμ και της Γκέτεμποργκ κρατούσε εδώ και αρκετό καιρό, με τα πρώτα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για συμφωνία του παίκτη με την ομάδα να κυκλοφορούν στις αρχές του μήνα. Όπως υπογραμμίζει το εν λόγω ρεπορτάζ, εκείνος είχε την άδεια του Άρη να αναζητήσει τη νέα του ομάδα από τις αρχές του νέου έτους.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον είχε παραχωρηθεί στον Άρη ως δανεικός από τους Ουράβα Ρεντς το περασμένο καλοκαίρι, με τους οποίους είχε συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024 κι έκανε συνολικά 17 συμμετοχές με τους «κίτρινους».

Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής φαίνεται πως θα φορέσει έτσι την φανέλα της Γκέτεμποργκ για δεύτερη φορά στην καριέρα του μετά από την περίοδο 2010-2013.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα