Καρλαύτης για την επίσκεψή του στην Λεωφόρο: «Τρελαίνομαι»

Καρλαύτης για την επίσκεψή του στην Λεωφόρο: «Τρελαίνομαι»

Καρλαύτης για την επίσκεψή του στην Λεωφόρο: «Τρελαίνομαι»

bet365

Το «τρελαίνομαι» του Έλληνα σταρ του NFL, Γιώργου Καρλαύτη, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος της ΠΑΕ στο παιχνίδι με τον Άρη κι έκανε το γύρο του θριάμβου στην Λεωφόρο για το πρωτάθλημα που κατέκτησε με την ομάδα του.

Ο Γιώργος Καρλαύτης παρακολούθησε από κοντά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη με 2-0 στην Λεωφόρο για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Superleague, αφού προσκλήθηκε από την ΠΑΕ, ώστε να απολαύσει την εμπειρία του «Απόστολος Νικολαΐδης», μιας και είναι γνωστό πως αποτελεί υποστηρικτής της ομάδας.

Ο Έλληνας σταρ του NFL, στο ημίχρονο του αγώνα πάτησε στο χορτάρι της Λεωφόρου κι έκανε το γύρο του θριάμβου για δεύτερο σερί τίτλο που κατέκτησε με τους Κάνσας Σίτι Τσιφς, πετώντας μπάλες του αμερικανικού ποδοσφαίρου στο κοινό των «πρασίνων» και δεχόμενος την απόθεωση. Μάλιστα δεν παρέλειψε να πάει και μπροστά από τους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού για το κλασσικό σύνθημα.

Ο ίδιος έδειξε να απόλαυσε κάθε στιγμή από την εμπειρία του αυτή και μετά την λήξη του αγώνα αναδημοσίευσε και μία ανάρτηση που έκανε για κείνον η ΠΑΕ γράφοντας πάνω ως λεζάντα την λέξη «Τρελαίνομαι» και βάζοντας τρία τριφύλλια.

καρλαυτης

Το βίντεο της ΠΑΕ από τον γύρο του θριάμβου του:

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα