Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ έδωσε ξανά ρόλο στον Ιμπόρα στο κέντρο, έχει αγωνιστεί και στα 5 ματς του (vids)

Ο Ιμπόρα

bet365

Ο πολύπειρος χαφ έχει αξιοποιηθεί από τον Βάσκο τεχνικό σε όλα τα παιχνίδια του στον πάγκο του Ολυμπιακού, δείχνοντας μία ξεκάθαρη... στροφή ως προς τη διαχείρισή του.

Είναι γεγονός πώς ο Βιθέντε Ιμπόρα είχε φτάσει στο σημείο να μην έχει ενεργή αγωνιστική συμμετοχή στον Ολυμπιακό αλλά και ακόμα και κοντά στην αποχώρησή του. Ωστόσο ήρθε η στιγμή που βρέθηκε ένας προπονητής, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, που επιδιώκει να δίνει ρόλο σχεδόν σε όλους τους παίκτες του ρόστερ.

Με τον Ιμπόρα δε το έκανε σε αισθητά διαφορετικό βαθμό σε σχέση με το διάστημα που προηγήθηκε. Ο 36χρονος χαφ που φέτος έχει 1 γκολ σε 18 συμμετοχές, βρέθηκε να έχει παίξει και στα 5 ματς του Μεντιλίμπαρ και μάλιστα είχε παρουσία και ως βασικός, κάνοντας μία σημαντική προσπάθεια να βοηθήσει.

Με τη συμβολή της κορυφαίας πλατφόρμας του Wyscout μπορούμε να δούμε ότι αμυντικά τα πιο καλά του ματς επί Μεντιλίμπαρ τα έκανε με Αστέρα και Παναιτωλικό. Με τους Αρκάδες είχε 4/6 κερδισμένες μονομαχίες με 67% και 2/3 κερδισμένες εναέριες μονομαχίες με 67% επίσης. Με τον Παναιτωλικό είχε 5/9 κερδισμένες αμυντικά... μάχες με 56% ποσοστό.

Ως προς τους χρόνους του Ιμπόρα αρκεί να δούμε πώς φέτος έχει 873 λεπτά συμμετοχής στον Ολυμπιακό όλη τη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα πριν το αγώνα με τον ΟΦΗ (στις 10 Φλεβάρη) είχε να παίξει από το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο (17.01). Και πριν από αυτό τελευταία του χρονικά παρουσία ήταν με τον Βόλο σε εκείνο το 2-2 στις 3 Δεκεμβρίου. Δηλαδή σε ένα διάστημα 2 μηνών είχε μόλις 2 ματς στα πόδια του και από αυτά τα δεδομένα βρέθηκε από τις 10 Φλεβάρη έως και τις 28 του ίδιου μήνα να παίξει σε 6 αναμετρήσεις.

Προφανώς λογίζεται ως μία εφεδρική επιλογή. Αλλά φαίνεται πώς ο Μεντιλίμπαρ τον έχει βάλει στη λογική του ροτέισον του ποντάροντας κυρίως στην εμπειρία, το πάθος του και την αντίληψή του καθώς ξέρει καλά πώς τα χρόνια έχουν περάσει και ο Ιμπόρα δεν έχει ταχύτητα ή εκρηκτικότητα στο παιχνίδι του. Ο Μεντιλίμπαρ ως γνωστόν έχει 5 ματς στο τιμόνι του Ολυμπιακού με 5 νίκες.

Ο Ιμπόρα με τον Μεντιλίμπαρ έχει

  • Με τη Φερεντσβάρος εντός: 5 λεπτά παρουσίας
  • Με τον ΠΑΟΚ εκτός: 17 λεπτά παρουσίας
  • Με τη Φερεντσβάρος εκτός: 20 λεπτά παρουσίας

  • Με τον Αστέρα Τρίπολης εντός: 60 λεπτά παρουσίας
  • Με τον Παναιτωλικό εκτός: 60 λεπτά παρουσίας

Οι αγώνες που ήταν βασικός με Μεντιλίμπαρ

Οι αγώνες που μπήκε αλλαγή με Μεντιλίμπαρ

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα