Άρης: Το πλάνο θα αλλάξει, όχι όμως και η αγωνιστική λογική

Άρης: Το πλάνο θα αλλάξει, όχι όμως και η αγωνιστική λογική

Ο Άρης

bet365

Είναι δεδομένη η πρόθεση του Άκη Μάντζιου για αλλαγές στο βασικό σχήμα στον αγώνα (3/3, 19:30) με την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης», περισσότερο όμως θα προσπαθήσει να μοιράσει τον χρόνο έχοντας βάλει σε καθεστώς προτεραιότητας τον δεύτερο ημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

Με το τελευταίο παιχνίδι θα ολοκληρωθεί ένα δεκαήμερο τεσσάρων απαιτητικών αγώνων και με την προσδοκία επίτευξης του βασικότερου στόχου, αυτού της πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Bettson. Βάσει του τελευταίου θα πορευτεί ο Άκης Μάντζιος στον αγώνα με την ΑΕΚ και με την πρόθεση μη επιβάρυνσης των παικτών που υπολογίζει για την 11αδα του αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης (6/3) με τον Παναιτωλικό στο «Κλ. Βικελίδης». Για παράδειγμα, είναι δεδομένες οι αλλαγές στην άμυνα. Καθώς ο Μόζες Οντουμπάτζο μετρά διαδοχικά παιχνίδια δεν προβλέπεται να ξεκινήσει στο παιχνίδι με την ΑΕΚ – ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί στη διάρκεια του – και θα αντικατασταθεί μ’ έναν εκ των Μοντόγια, Φατόρε. Ο δε Φράνκο Φεράρι θα επιστρέψει στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Στο κέντρο αυτής, ο 54χρονος τεχνικός θα επιδιώξει να δώσει χρόνο στον Φαμπιάνο Λέισμαν ο οποίος επέστρεψε έπειτα από απουσία ενός μήνα. Αν θα το κάνει από το ξεκίνημα του αγώνα ή στη διάρκεια αυτού, παραμένει ερωτηματικό. Πάντως, ο χρόνος στις δύο θέσεις των στόπερ θα μοιραστεί σε Φαμπιάνο, Ροζ και Μπράμπετς.

Πηγαίνοντας στον άξονα της μεσαίας γραμμής η απουσία που καλείται να διαχειριστεί είναι αυτή του Βλάντιμιρ Νταρίντα καθώς θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω συμπλήρωσης καρτών. Ο Άκης Μάντζιος καλείται να αποφασίσει μεταξύ δύο σεναρίων. Η επιστροφή του Μπίργκερ Βερστράτε σε ρόλο αμυντικού μέσου έχει «κλειδώσει» και μένει αν φανεί αν θα σχηματιστεί τριάδα με τους Ζουλ, Τζούρασεκ οι οποίοι δεν έκαναν καλό παιχνίδι στη Λεωφόρο ή αν θα επιλεγεί καθαρός επιτελικός μέσος (Μανού Γκαρθία). Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, το πιθανότερο είναι να μοιραστεί ο χρόνος με τον Γιάννη Φετφατζίδη να είναι εντός των παικτών που θα πάρουν λεπτά συμμετοχής.

Στα επιθετικά άκρα, ο Κίκε Σαβέριο επιστρέφει, υπολογίζεται όμως να έχει βασικό ρόλο στον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Το ίδιο ισχύει και για τον Σάπι Σουλεϊμάνοφ τον οποίον όμως δεν θέλει να επιβαρύνει. Κι έτσι στο πλάνο του Άκη Μάντζιου είναι πιθανό να μπει ο Μιχάλης Παναγίδης, ίσως και ο Τζόναθαν Μπένετ. Στη δε κορυφή της επίθεσης, το ενδεχόμενο να γίνει ό,τι συνέβη στη Λεωφόρο μοιάζει αρκετά πιθανό αλλά με μια διαφορά. Να ξεκινήσει το παιχνίδι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ και να δοθούν λεπτά συμμετοχής και στον Λορέν Μορόν. Ο Άλβαρο Ζαμόρα δεν υπολογίζεται καθώς θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα