Άρης: Η επιστροφή του Φαμπιάνο και το 4-2-3-1 του Μάντζιου απέναντι στην ΑΕΚ

Άρης: Η επιστροφή του Φαμπιάνο και το 4-2-3-1 του Μάντζιου απέναντι στην ΑΕΚ

Ο Άρης

bet365

Ο Άκης Μάντζιος προχώρησε σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Άρη για τον αγώνα (19:30) με την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης» επαναφέροντας τον Φαμπιάνο έπειτα από απουσία σχεδόν ενός μήνα.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός είχε τραυματιστεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κηφισιά κι έπειτα από απουσία ενός μήνα επιστρέφει στην 11αδα του Άρη με σκοπό την ανάκτηση αγωνιστικού ρυθμού ενόψει του δεύτερου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον Παναιτωλικό. Παρτενέρ του είναι ο Γιάκουμπ Μπράμπετς ενώ στα άκρα ο Βαλεντίνο Φατόρε θα καλύψει τη δεξιά πλευρά και ο Μάρτιν Μοντόγια την αντίστοιχη αριστερή.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής προδιαγράφηκε μια ακόμη επιστροφή, αυτή του Μπίργκερ Βερστράτε με παρτενέρ τον Ζαν Ζουλ στο ξεκάθαρο 4-2-3-1 των «κίτρινων» με τον Γιάννη Φετφατζίδη σε ρόλο 10αριού, πίσω από τον Καρίμ Ανσαριφάρντ ο οποίος είναι στην κορυφή της επίθεσης. Κίκε Σαβέριο και Μιχάλης Παναγίδης είναι στα επιθετικά άκρα, ενώ ο Χουλιάν Κουέστα διατηρήθηκε κάτω από τα δοκάρια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα