Ολυμπιακός: Η αποκάλυψη του Νέλσον Άμπι στο ντεμπούτο του με το Βόλο

Ο Αμπι

bet365

Ο 20χρονος Άγγλος στόπερ έκανε στο ντεμπούτο του μία μεστή και ώριμη εμφάνιση απέναντι στον Βόλο δείχνοντας πώς ο Ολυμπιακός μπορεί να ποντάρει πάνω του.

Οι επαφές και το δίκτυο που έχει φτιάξει ο Ολυμπιακός και στην Αγγλία του επέτρεψαν να εντοπίσει το ταλέντο του μόλις 20 ετών στόπερ και βέβαια να τον κάνει δικό του. Το ταλέντο του Νέλσον Άμπι που ντεμπούταρε στο ματς της Stoiximan Super League 1 για τον Ολυμπιακό με τον Βόλο (3-0), βγάζοντας εξαιρετικά δείγματα γραφής και ωριμότητας.

Ο Άμπι κατέγραψε 96 λεπτά με τον Βόλο (με βάση την επίσημη καταγραφή της Stoiximan Super League 1) και ήταν σύμφωνα με τα stats της Λίγκας ο πρώτος σε κλεψίματα με 5 τον αριθμό. Πρώτος από τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Υπέπεσε σε 4 φάουλ και κέρδισε 2 για εκείνον και την ομάδα του. Βγήκε νικητής στις περισσότερες μονομαχίες που διεκδίκησε με τους αντιπάλους του ενώ στον αγωνιστικό χώρο έδειξε πώς είναι ένας στόπερ που παίζει με δύναμη, ένταση και ταχύτητα. Και βέβαια η ηλικία του φανερώνει ένα project που έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Με δεδομένο πώς ο Μεντιλίμπαρ χρησιμοποιεί όλους τους διαθέσιμους παίκτες του ο Άμπι δείχνει και προοπτική αλλά και πώς θα τον δούμε ξανά στο μέλλον ως βασικό. Με τη Ρέντινγκ ο Άμπι είχε πριν έρθει στον Ολυμπιακό 31 αγώνες.

Να σημειώσουμε πώς σε επίπεδο νέων προσώπων στην άμυνα υπάρχει και ο Βέζο. Ένας ακόμα κεντρικός αμυντικός που έχει αποκτηθεί με αγορά από τον Ολυμπιακό. Και φυσικά η παρουσία των Άμπι και Βέζο στο ρόστερ αλλάζει και την ιεραρχία των στόπερ στην ομάδα του Ολυμπιακού.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα