Αρης: Στην ώρα του (στον Βόλο) ο τελικός, πρώτα play off!

Αρης: Στην ώρα του (στον Βόλο) ο τελικός, πρώτα play off!

Αρης: Στην ώρα του (στον Βόλο) ο τελικός, πρώτα play off!

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο Gazzetta για την παρουσία του Αρη στα play off και φυσικά τα γνωστά επικοινωνιακά παιχνίδια για τον τελικό και την… ευρωπαϊκή έδρα του Παναθηναϊκού!

Η αλήθεια είναι ότι μετά από πολύ καιρό ο Άρης θα μπει στην διαδικασία σημαντικών αγώνων χωρίς όμως να έχει το άγχος που το δίμηνο που μας πέρασε είχε χτυπήσει κόκκινο. Η πρόκριση στον μεγάλο τελικό της 18 ης Μαΐου ήρθε με πολύ μεγάλη προσπάθεια και μεγάλες ποσότητες άγχους που ενισχύθηκαν από τις ανεπιτυχείς προσπάθειες των τελευταίων ετών για την διεκδίκηση ως το τέλος του τροπαίου.

Τώρα ο Άρης έχει μπροστά του πάνω από 2 μήνες για να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τον τελικό που μπορεί να του προσφέρει ένα τρόπαιο, αλλά και το καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο που είναι σχεδόν απίθανο να κατακτήσει μέσω πρωταθλήματος.

Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ

Για μία ακόμα φορά για ένα σημαντικό θέμα του Άρη, ο φίλαθλος της ομάδας και όλοι οι υπόλοιποι διάβασαν και άκουσαν τερατώδη ψέματα που είχαν και έχουν ως στόχο να συρθεί ο Άρης να παίξει τον τελικό στην ευρωπαϊκή έδρα του αντιπάλου του.
Είναι πραγματικά…τρέλα αυτός ο φατουαλισμός που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Είσαι Παναθηναϊκός έχεις πάρει τόσους τίτλους, την συντριπτική πλειονότητα παίζοντας στην έδρα σου και προσπαθείς να…οδηγήσεις το ματς στο ακατάλληλο ΟΑΚΑ; Είναι δυνατόν να διαβάζουμε επί 10 μέρες το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ, ότι ο Άρης συναινεί για ΟΑΚΑ, στην συνέχεια όταν ο Άρης το διέψευσε κατηγορηματικά να προσπαθούμε να βγάλουμε όλα τα γήπεδα ακατάλληλα ενώ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΚΑΜΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΑΚΑ και αυτό ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ;

Είναι δυνατόν να συζητάμε αν θα παίξουμε σε…ουδέτερο γήπεδο; Προσέξετε ΣΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟ! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΑΡΗ! Γιατί για όσους…ουδέτερους δεν το έχουν αντιληφθεί- και πώς να το αντιληφθούν με τον χαμό των δημοσιευμάτων;- η προκήρυξη λέει Πανθεσσαλικό και διαβάζουμε τέρατα ότι ο Άρης δέχεται πιέσεις να μην παίξει στο ΟΑΚΑ, πέρα από την πρεμούρα ότι θέλει ο κόσμος του Άρη να κάνει εκδρομή.

Να πάρει ο φίλος του Παναθηναϊκού το μετρό να πάει στο γήπεδο και να κάνει ΞΑΝΑ ο Αρειανός 1000 χιλιόμετρα. Ο ένας με δυο ευρώ και ο άλλος με 100ευρω! Και είστε…οκ με αυτό! Για να τελειώνουμε. Προφανώς και ο Αρειανός θέλει να είναι στον τελικό, αλλά πρώτα από όλα θέλει το κύπελλο. Εκδρομή έχει κάνει και είναι η μεγαλύτερη οπαδική μετακίνηση στην Ελλάδα μακράν της δεύτερης.

Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ…ΤΕΤΑΡΤΟΥ!

Η πλάκα είναι ότι όλα αυτά τα γράφουν αυτοί που πέρσι έλεγαν ντροπή να παίξει ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα! Θα μου πεις φίλε Αρειανέ, ας κάνει και ο Καρυπίδης δικό του σάιτ να γράφει άλλα για τον Άρη, άλλα για τον ΠΑΟΚ. Σε κάθε περίπτωση είναι απλά τα πράγματα. Ο Άρης δεν θα συναινέσει για το ΟΑΚΑ όσο και αν το παλέψατε και το παιχνίδι μπορεί να γίνει μόνο στο Πανθεσσαλικό και πρέπει να γίνει με κόσμο.

Για αυτό το θέμα, τις ευθύνες της Πολιτείας και φυσικά τις προθέσεις της δημοτικής αρχής του Βόλου θα επανέλθω πριν την σύσκεψη της Τετάρτης.

Ως τότε αντιλαμβάνομαι ότι οι επικοινωνιακές παλινωδίες εκπορεύονται και από τον φόβο του τέταρτου που θα υποστηρίζει φανατικά τον Παναθηναϊκό. Για την ώρα «κλειδώστε» ως έδρα το Πανθεσσαλικό και μένει να δούμε αν θα γίνει με κόσμο ή χωρίς κόσμο. Ούτε μαθητές, ούτε φοιτητές, ούτε παιδικοί σταθμοί και νηπιαγωγεία.


ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΑΝ ΑΡΗΣ ΣΤΑ PLAY OFF


Όλα τα παραπάνω θα μας απασχολήσουν μετά το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην άδεια Τούμπα που τελικά όλοι αντιληφθήκαμε ότι δικαίως τιμωρήθηκε με βάση το νόμο. Να σημειώσω βέβαια ότι θεωρώ 100% ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΝΟΜΟ, αλλά είναι εξοργιστικό οι θιασώτες του… «ότι λέει ο νόμος για τον Άρη», μόλις τους αγγίζει να κάνουν μονίμως το άσπρο-μαύρο. Τα
είπαμε όμως αυτά, συστηματική παραποίηση της πραγματικότητας, πάμε παρακάτω.

Ξεκινάνε τα play off και ο Άρης θα μπει στα παιχνίδια με στόχο να παίξει καλό ποδόσφαιρο, να πάρει νίκες, να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Για μία ακόμα φορά φέτος έκλεισε στόματα με τα αποτελέσματα του αποδεικνύοντας ότι παίζει μόνο για τον Άρη και αυτό θα κάνει και στα 10 παιχνίδια πριν τον τελικό. Και στα 10…


ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΡΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ


Πρεμιέρα στα play off και ο Άρης παίζει με τον συμπολίτη που χάρη στον Άρη βρίσκεται στην πρώτη θέση μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ. Αφού τελείωσε, λοιπόν ένα ακόμα παραμύθι ότι μόνο με τον ΠΑΟΚ παίζει ο Άρης καθώς έχει ρίξει και τον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ από την κορυφή, η ομάδα του Μάντζιου θα προσπαθήσει να ξαναρίξει τον αντίπαλο του από την πρώτη θέση. Και θα το κάνει γιατί ο Άρης σε όλα τα παιχνίδια παίζει για την πάρτη του.

Παίζει για να κερδίσει, παίζει για το αποτέλεσμα και αυτό θέλει και ο κόσμος του. Δεν ζητάει από τους παίκτες του να κάτσουν να χάσουν, ούτε οι παίκτες γυρνάνε στον πάγκο να ρωτήσουν αν πρέπει να χάσουν το πέναλτι.

Σε περίπτωση που ο Σλοβένος είναι 50ρισιος ο Άρης θα πάρει αποτέλεσμα στην Τούμπα όπως άλλωστε έκανε όποτε δεν υπήρχε ρέφερι σαν τον Σουιδοιρακινό ή τον Αζέρο που με τα…ανθρώπινα λάθη τα δικά τους σε συνδυασμό με τα ανθρώπινα λάθη των συναδέλφων τους στο var οδήγησαν σε ήττες που δεν θα έρχονταν ποτέ αν απλά σφύριζαν 50-50. Στο καθαρά αγωνιστικό θεωρώ ότι το παιχνίδι θα κριθεί κυρίως από το ποια ομάδα θα πάρει το κέντρο με τον Άρη να έχει σαφέστατα πολλές
περισσότερες επιλογές σε σχέση με το 0-0 της Τούμπας σε ένα από τα πρώτα ματς του Μάντζιου.

Από κει και πέρα ατομικά λάθη, εμπνεύσεις της στιγμής, ταλέντο και τύχη μπορούν να κρίνουν ένα ντέρμπι. Μακάρι να κερδίσει ο…καλύτερος Άρης!


ΥΓ1 Η ομάδα μπάσκετ αξίζει το χειροκρότημα κόντρα στο Μαρούσι. Γεμάτο Παλέ για μία ακόμα φορά και μία νίκη που θα φέρει πιο κοντά τον στόχο της τετράδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!