ΑΕΚ: Ο Κάλενς έπιασε το κεφάλι του αδυνατώντας να πιστέψει τι γκολ έβαλε ο Λιβάι Γκαρσία (Vid)

Newsroom
Ο Κάλενς πιάνει το κεφάλι του στο γκολ του Λιβάι με τη Λαμία

bet365

Δείτε την απίστευτη αντίδραση του Αλεξάντερ Κάλενς δευτερόλεπτα μετά την απίθανη «οβίδα» του Λιβάι Γκαρσία στη Λαμία, την οποία... δεν πίστευε ο Περουβιανός στόπερ της Ενωσης.

«Είχα καιρό να δω τόσο όμορφο γκολ» είπε ο Ματίας Αλμέιδα μετά τη λήξη του Λαμία - ΑΕΚ 0-4 για το εκπληκτικό γκολ του Λιβάι Γκαρσία με το οποίο η Ενωση πέτυχε το 0-3, αλλά ακόμα πιο χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση του συμπαίκτη του (και σκόρερ του 0-1) Αλεξάντερ Κάλενς. Εντελώς αυθόρμητα ο Περουβιανός στόπερ απλώς... πιάνει το κεφάλι του, αδυνατώντας να πιστέψει τι... έχει βάλει ο σέντερ φορ της ΑΕΚ πριν από λίγα δευτερόλεπτα. Μια αυθεντική αντίδραση που θα έκανε ο καθένας παρακολουθώντας το εντυπωσιακό γκολ του Λιβάι Γκαρσία...

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα