Ο Ιωαννίδης διαδέχθηκε τον Ολισαντέμπε (vid)

Ο Ιωαννίδης διαδέχθηκε τον Ολισαντέμπε (vid)

Νίκος Ρόλλας
Φώτης Ιωαννίδης

bet365

Οι ιστορικές προεκτάσεις του χθεσινού θριάμβου του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, με πρωταγωνιστή τον Φώτη Ιωαννίδη.

Η σύγκριση του Φώτη Ιωαννίδη με τον Εμάνουελ Ολισαντέμπε, δεν είναι κάτι καινούργιο... Οι δυο τους είχαν μπει στην «ζυγαριά» από την περσινή σεζόν, όταν ο Έλληνας επιθετικός έμπαινε ως αλλαγή και στα τελευταία λεπτά των αναμετρήσεων του Παναθηναϊκού, κατάφερνε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Απο χθες και μετά τον θρίαμβο του «τριφυλλιού» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, υπάρχει και ένα άλλο χαρακτηριστικό που συνδέει τους δύο επιθετικούς. Και αυτό δεν είναι άλλο από τα γκολ που έχουν πετύχει στα εκτός έδρας αιώνια ντέρμπι.

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» λοιπόν, ο Φώτης Ιωαννίδης πέτυχε δύο τέρματα και έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην μεγάλη νίκη των «πράσινων».

Ο τελευταίος παίκτης που είχε καταφέρει κάτι ανάλογο, να σκοράρει δις, ήταν ο Πολωνός επιθετικός σε εκείνο το 2-2 του ΟΑΚΑ, την 1η Δεκεμβρίου του 2001.

Από εκεί και πέρα, ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού έγινε ο πρώτος παίκτης μετά από 64 χρόνια που πέτυχε δύο γκολ στην έδρα του Ολυμπιακού. Ήταν 24 Ιουλίου του 1960 όταν το έκανε ο Ανδρέας Παπαεμμανουήλ στην επίσης μεγάλη νίκη των «πράσινων» με 4-1.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα