ΑΕΚ: Έφτασε στο Περού ο Κάλενς και ενσωματώνεται στην εθνική ομάδα

ΑΕΚ: Έφτασε στο Περού ο Κάλενς και ενσωματώνεται στην εθνική ομάδα

Newsroom
Κάλενς

bet365

Στην πατρίδα του βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Αλεξάντερ Κάλενς, με τον κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ να αναμένεται να ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα του Περού.

Στην εθνική ομάδα του Περού κλήθηκε ο Αλεξάντερ Κάλενς. Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ ο οποίος σκόραρε στην πρεμιέρα των play off στην άνετη επικράτηση της ΑΕΚ επί της Λαμίας με 4-0 βρίσκεται έφτασε στο Περού το βράδυ της Δευτέρας για να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής του ομάδας.

Ο Χόρχε Φοσάτι ο οποίος έχει τονίσει ότι ο Ματίας Αλμέιδα έχει βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τον Κάλενς κάλεσε τον Κάλενς για τα δύο φιλικά παιχνίδια που θα δώσει το Περού απέναντι σε Νικαράγουα στις 22 Μαρτίου και τη Δομινικανή Δημοκρατία στις 26/3.

Ο Κάλενς εξασφάλισε άδεια από την ΑΕΚ για να ταξιδέψει για τη Λίμα, με τον στόπερ της Ένωσης να αναμένεται να μπει στις προπονήσεις της εθνικής του ομάδας άμεσα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα