ΟΦΗ: Κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική της Δομινικανής Δημοκρατίας ο Μπάουμαν

ΟΦΗ: Κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική της Δομινικανής Δημοκρατίας ο Μπάουμαν

Newsroom
Παρθενική κλήση στην εθνική της Δομινικάνης Δημοκρατίας για τον Μπάουμαν του ΟΦΗ

bet365

Ο Νόαμ Μπάουμαν του ΟΦΗ κλήθηκε για πρώτη φορά από την εθνική της Δομινικανής Δημοκρατίας ενώ μέχρι τώρα στα προηγούμενα ηλικιακά επίπεδα είχε φορέσει την φανέλα της Ελβετίας.

Ο Νοάμ Μπάουμαν μπορεί να έχει γεννηθεί στο Μπάαρ της Ελβετίας και να έχει φορέσει και την φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας σε όλα τα ηλικιακά κλιμάκια πριν από εκείνον των μεγάλων, όμως τελικά πήρε την απόφαση να εκπροσωπήσει άλλη χώρα.

Ο 27χρονος κίπερ κλήθηκε για πρώτη φορά από την εθνική ομάδα της Δομινικανής Δημοκρατίας, χώρα από την οποία έχει καταγωγή η μητέρα του. Κάπως έτσι αναμένεται να δώσει το παρών στα δύο διεθνή φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα κόντρα σε Αρούμπα (εντός, 24/03) και Περού (εκτός, 26/03) πραγματοποιώντας πιθανότατα τις πρώτες του συμμετοχές.

Ο Μπάουμαν ήρθε στον ΟΦΗ το φετινό Σεπτέμβριο ως ελεύθερος από την ελβετική Βιλ κι έχει πραγματοποιήσει συνολικά 24 συμμετοχές κρατώντας μόλις τέσσερις φορές ανέπαφη την εστία του στα 2.115 λεπτά που έχει αγωνιστεί.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα