Αλμέιδα: «Απολαμβάνω που είμαι στην ΑΕΚ, θέλω να εκπληρώσω το συμβόλαιό μου»

Αλμέιδα: «Απολαμβάνω που είμαι στην ΑΕΚ, θέλω να εκπληρώσω το συμβόλαιό μου»

Newsroom
Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα

bet365

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στο «ΤΝΤ Sports Argentina» και τόνισε πως παρότι είχε προτάσεις σκοπός του είναι να μείνει στην ΑΕΚ τουλάχιστον μέχρι το 2028.

Το «δέσιμο» που έχει με την ΑΕΚ επανέλαβε ο Ματίας Αλμέιδα στο «ΤΝΤ Sports Argentina», όπου και παραχώρησε συνέντευξη.

Ο Πελάδο μίλησε για αρκετά ζητήματα και όταν ρωτήθηκε αν θα επέστρεφε στη Ρίβερ Πλέιτ από όπου ξεκίνησε την καριέρα του τόσο σαν παίκτης όσο και σαν προπονητής, υπογράμμισε πως θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Ενωση που εκπνέει το 2028! «Σήμερα δεν σκοπεύω να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής, αλλά δεν λέω ότι ούτε θα το κάνω ποτέ. Σ' αυτή τη ζωή τίποτα δεν διαρκεί για πάντα και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Σήμερα το απολαμβάνω που είμαι στην ΑΕΚ. Θέλω να εκπληρώσω το συμβόλαιό μου με την ΑΕΚ. είχα προτάσεις από συλλόγους όπου έπαιξα, αλλά είμαι καλά εδώ κάνοντας αυτό που μου αρέσει. Δεν είμαι εδώ και θέλω να κάνω κάτι άλλο. Το απολαμβάνω», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο τόνισε πως «στην Ελλάδα σέβονται πολύ τους Αργεντινούς», ενώ για την εκτός συνόρων πορεία των «κιτρινόμαυρων» είπε ότι «βρεθήκαμε έναν γύρο πριν τους ομίλους του Champions League και στην συνέχεια παίξαμε στο Europa League, σ' έναν όμιλο επιπέδου Champions League με ομάδες όπως η Μπράιτον, ο Αγιαξ και η Μαρσέιγ. Ηταν ιστορική η νίκη μέσα στο Μπράιτον με 2-3».

«Ο Πόνσε τα πηγαίνεται εξαιρετικά, σκοράρει και θυμίζει...' Βάρβαρο'»

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον συμπατριώτη τους Πόνσε, όπου και ανέφερε πως «ο Εσεκιέλ τα πηγαίνει εξαιρετικά, σκοράρει και θυμίζει... 'Βάρβαρο'». Μεταξύ άλλων σχολίασε και ότι «καμία ελληνική ομάδα δεν μπορεί να αγοράσει παίκτη με 15 εκατομμύρια ευρώ από την Λατινική Αμερική».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα