«Ενδιαφέρον της Μοντερέι για Πινέδα, δύσκολο να πειστεί ο παίκτης»

«Ενδιαφέρον της Μοντερέι για Πινέδα, δύσκολο να πειστεί ο παίκτης»

Newsroom
pineda

bet365

Δημοσίευμα από το Μεξικό κάνει λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Μοντερέι για τον Ορμπελίν Πινέδα, με τους Μεξικάνους ωστόσο να τονίζουν ότι δύσκολα θα πειστεί ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ να αφήσει την Ευρώπη.

Δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα από το Μεξικό τις τελευταίες εβδομάδες, συνδέοντας συχνά πυκνά ονόματα της ΑΕΚ με τις ομάδες της χώρας. Αυτή τη φορά, οι Μεξικάνοι... επέλεξαν τον Ορμπελίν Πινέδα, με την «El Rompas» να συνδέει τον χαφ της ΑΕΚ με την Μοντερέι.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα από το Μεξικό, η Μοντερέι είναι διατεθειμένη να καλύψει κάθε οικονομική απαίτηση της Ένωσης προκειμένου να επαναπατρίσει τον 28χρονο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ. Όπως υποστηρίζουν οι Μεξικάνοι, ο Πινέδα βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της ομάδας από το Μεξικό, προσθέτοντας ωστόσο ότι η περίπτωση του 28χρονου χαφ είναι πάρα πολύ δύσκολη, καθώς ο μέσος της ΑΕΚ δεν σκέφτεται την αποχώρηση του από την Ευρώπη.

Παρά το φερόμενο ενδιαφέρον, οι Μεξικάνοι... παραδέχονται ότι μια τέτοια μεταγραφή θα ήταν πολύ δύσκολη ώστε να πραγματοποιηθεί, δίνοντας βάση στην επιθυμία του ίδιου του Πινέδα να συνεχίσει στην ΑΕΚ και τη γηραιά ήπειρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα