Αστέρας Τρίπολης: Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή για Σέρρες

Αστέρας

bet365

Με προπόνηση στις Σέρρες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το εκτός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό για τη 2η αγωνιστική των Play Out της Stoiximan Superleague.

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό (30/3, 15:00) για τη 2η αγωνιστική των Play Out της Stoiximan Superleague. Οι Αρκάδες βρέθηκαν από την Παρασκευή (29/3) στις Σέρρες και έκαναν την τελευταία τους προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Λιονταριών.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος παραμένει εκτός λόγω του διαστρέμματος που είχε υποστεί, ενώ ο Μίλαν Ράσταβατς δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Νίκο Ζουγλή, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από ίωση. Από εκεί και πέρα ο αρχηγός, Χουάν Μουνάφο έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και θα επιστρέψει σύντομα στη δράση.

Η αποστολή του Αστέρα: Γραμματικάκης, Τσιφτσής, Κακαδιάρης, Ατιένθα, Καστάνιο, Χριστόπουλος Γιάννης, Ρούμπεν Γκαρθία, Λύρατζης, Αλβαρες, Χουχούμης, Γκος, Γκαμπλόνσκι, Αλάγκμπε, Σουρλής, Σίτο, Καλτσάς, Μπαρτόλο, Ρεγκίς, Παλάσιος, Μάντζης, Μιριτέλο

@Photo credits: asterastripolis.gr
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα