Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Μιρτσέα Λουτσέσκου, Τσίπρας και Πορτοσάλτε μεταξύ των VIP της Λεωφόρου

Μιρτσέα

bet365

Μιρτσέα Λουτσέσκου, Αλέξης Τσίπρας, Άρης Πορτοσάλτε, Γιώργος Καραγκούνης, Δημήτρης Κουρμπέλης και Γιώργος Βαρδινογιάννης ήταν μερικοί από τους VIP που βρέθηκαν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για το Παναθηναίκός - ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα από τον Άρη στην Τούμπα και πανηγύρισε σπουδαίο «διπλό» στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι Θεσσαλονικείς υπέταξαν την ομάδα του Φατίχ Τερίμ με 3-2 και άφησαν τους Πράσινους στο -4, ενώ πήραν και την ισοβαθμία.

Το «Απόστολος Νικολαΐδης» ήταν κατάμεστο από οπαδούς, ενώ αρκετοί ήταν και οι VIP που έπιασε ο φωτογραφικός φακός. Μεταξύ των επισήμων που παρακολούθησαν τον αγώνα από την εξέδρα ήταν ο πατέρας του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, Μιρτσέα.

Από εκεί και πέρα στο γήπεδο βρέθηκαν ο πρώην Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε, οι πρωταθλητές Ευρώπης και άλλοτε πράσινοι Γιώργος Καραγκούνης, Τάκης Φύσσας, Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο διεθνής μεσοαμυντικός και πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Κουρμπέλης και ο Γιώργος Βαρδινογιάννης. Παρόντες ήταν και οι άλλοτε «δόξες» του Τριφυλλιού Μίμης Δομάζος και Αντώνης Αντωνιάδης, όπως και ο εμβληματικός αρχηγός του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου, Δημήτρης Διαμαντίδης.

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα