ΠΑΟΚ: Χαμόγελα για την επιστροφή Μπάμπα, «ΟΚ» Κεντζιόρα και Γιόνι

ΠΑΟΚ: Χαμόγελα για την επιστροφή Μπάμπα, «ΟΚ» Κεντζιόρα και Γιόνι

Ο Μπάμπα Ράχμαν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης

bet365

Ο Γκανέζος αμυντικός του ΠΑΟΚ επέστρεψε στις προπονήσεις και μπορεί να τον υπολογίζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου για την συνέχεια. Ετοιμοι και οι Κεντζιόρα με τον Γιόνι Ότο.

Ο Μπάμπα Ράχμαν προπονήθηκε κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στην σημερινή προπόνηση, λίγες ώρες μετά τη μεγάλη νίκη στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού και ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Τούμπας κόντρα στη Λαμία για την 3η αγωνιστική των play off.

Tο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ «άδειασε» από ονόματα, καθώς και οι Κεντζιόρα με τον Γιόνι Ότο, οι οποίοι αποχώρησαν λόγω προβλημάτων από το ματς με τον Παναθηναϊκό, μπήκαν στο πρόγραμμα της ομάδας.

Η σημερινή προπόνηση διεξήχθη σε δύο γκρουπ. Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια υψηλής έντασης σε μικρούς χώρους.

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ παραμένει ο μοναδικός παίκτης που μένει εκτός προγράμματος. Ο Νιγηριανός στόπερ συνέχισε με θεραπεία.

Την Τρίτη (02.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:45 στη Νέα Μεσημβρία.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα