Μελισσανίδης σε Μουκουντί: «Θεός, Θεός, Θεός είσαι ρε π@@@@@» (vid)

Μελισσανίδης σε Μουκουντί: «Θεός, Θεός, Θεός είσαι ρε π@@@@@» (vid)

Δημήτρης Βέργος
Μελισσανίδης σε Μουκουντί

bet365

Η Νέα Φιλαδέλφεια σείστηκε στο γκολ - νίκης του Νίκλας Ελίασον στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να αποθεώνει στα αποδυτήρια τον Αρόλντ Μουκουντί με ατάκα!

Στο... πόδι βρισκόταν η OPAP Arena στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. Ο Νίκλας Ελίασον με το πλασέ του στο 91' έδωσε το τρίποντο στην ΑΕΚ και απογείωσε τα συναισθήματα όλων στις εξέδρες της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο Ματίας Αλμέιδα με το τεχνικό του επιτελείο το πανηγύρισε με την ψυχή του στον πάγκο, ενώ με την επίτευξη του γκολ όλοι έτρεξαν προς τον Σουηδό εξτρέμ για να πανηγυρίσουν.

Μετά το τέλος του ντέρμπι ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατέβηκε στα αποδυτήρια για να συγχαρεί τους παίκτες της ΑΕΚ και αποθέωσε με ατάκα τον Αρόλντ Μουκουντί που ήταν «βράχος» στην κιτρινόμαυρη άμυνα.

«Θεός, Θεός, Θεός είσαι ρε π@@@@@», είπε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, σηκώνοντας τα χέρια ψηλά και αποθεώνοντας τον Καμερουνέζο στόπερ, ο οποίος είχε ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!

Δείτε όλα όσα κατέγραψε η παρακάμερα του ΑΕΚ TV από το χθεσινό ντέρμπι πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ολοκλήρωσή του αλλά και το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο Μελισσανίδη - Μουκουντί στο 09:08:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα