«Ομάδα Καφενείο»: Είδαμε το ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός με οπαδούς και των δύο ομάδων στην Αργυρούπολη

Άκης Κατσούδας
Ομάδα Καφενείο

bet365

Μόλις δημοσιεύτηκε το δεύτερο επεισόδιο της νέας σειράς του Gazzetta, «Ομάδα Καφενείο»: είχαμε ντέρμπι στην Αργυρούπολη, αλλά το μόνο που μετράει στο τέλος είναι η παρέα και η καζούρα...

Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει μπει στην πιο κρίσιμη φάση του. Το ένα ντέρμπι ακολουθεί το άλλο. Όλα τα παιχνίδια είναι αμφίρροπα. Εμείς, λοιπόν, αποφασίσαμε να μην πάμε στα γήπεδα αλλά να επισκεφτούμε ένα παραδοσιακό καφενείο στην Αργυρούπολη και να δούμε το παιχνίδι μαζί με οπαδούς της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Το Αθλητικόν Καφενείον, το οποίο βρίσκεται μόλις μερικά λεπτά μακριά από τον τοπικό σταθμό του μετρό, είναι ο ορισμός του ελληνικού καφενείου. Η διακόσμηση, τα τραπέζια, οι κουβέντες μεταξύ των θαμώνων, τα πειράγματα. Όλα είναι λες και βγήκαν από μια άλλη εποχή.

Το ματς ήταν έντονο καθώς και οι δύο ομάδες «καίγονταν» για τη νίκη. Ο μόνος που δεν είχε χρόνο για να παρακολουθήσει το ματς ήταν ο ιδιοκτήτης του, Βασίλης Τσίλιας, ο οποίος έτρεχε διαρκώς για να εξυπηρετήσει τους πελάτες του. Όλα τα τραπέζια ήταν γεμάτα. Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα θερμή, χωρίς να συμβεί κάτι ακραίο.

Άλλωστε, όπως δήλωσαν οι περισσότεροι θαμώνες στην κάμερά μας, στην τελική αυτό που μετράει στο τέλος είναι η παρέα και η καζούρα. Δεν υπάρχει χώρος για κάτι παραπάνω. Μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχονται κι άλλα επεισόδια της νέας σειράς του Gazzetta «Ομάδα Καφενείο».

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το βίντεο:

Εδώ μπορείτε να δείτε και το πρώτο επεισόδιο:

Credits: Δημοσιογραφική Επιμέλεια / Άκης Κατσούδας, Βιντεοσκόπηση: Λάμπρος Στοιχειός, Επεξεργασία: Ευάγγελος Στελλάκης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα