Άρης: Χωρίς Βέλεθ στο «Καραϊσκάκη» με Ολυμπιακό

Άρης: Χωρίς Βέλεθ στο «Καραϊσκάκη» με Ολυμπιακό

Newsroom
Ο Βέλεθ

bet365

Επιβεβαιώθηκε η απουσία του Φραν Βέλεθ στον αγώνα (2/4, 19:00) με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη καθώς ο Ισπανός δεν έχει ξεπεράσει το μυϊκό πρόβλημα και τέθηκε εκτός αποστολής.

Ο Φραν Βέλεθ απουσίασε και στον πρόσφατο αγώνα με τη Λαμία στο «Κλ. Βικελίδης» και καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, αποφασίστηκε να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και να συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας. Μάλιστα η κατάστασή του θα εκτιμηθεί στις επόμενες ημέρες και αναλόγως θα φανεί αν θα είναι διαθέσιμος στον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Άκης Μάντζιος δεν σκοπεύει να αλλάξει το… συνηθισμένο αγωνιστικό σχέδιο σε παιχνίδια σαν αυτό με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» και στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Χουτεσιώτης Οντουμπάτζο, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ροζ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Τζούρασεκ, Πάρντο, Μανού Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Ζαμόρα, Μορόν, Ανσαριφάρντ και Φετφατζίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα