Ανσαριφάρντ: «Μας αποσυντόνισε το γρήγορο γκολ»

Ανσαριφάρντ: «Μας αποσυντόνισε το γρήγορο γκολ»

Newsroom
Ο Ανσαριφάρντ

bet365

Ο Άρης βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ στο Καραϊσκάκη και σύμφωνα με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ το συγκεκριμένο γεγονός έπαιξε ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα.

Ο Ιρακινός ποδοσφαιριστής μίλησε στα κανάλια COSMOTE για την ήττα από τον Ολυμπιακό υποστηρίζοντας ότι… «δεν μπήκαμε καλά, δεχθήκαμε γρήγορα το γκολ και χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Δεν αξιοποιήσαμε τις στιγμές μας για να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο στην αναμέτρηση. Για μία στιγμή χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και ο Ολυμπιακός μας τιμώρησε. Έχω παίξει εδώ και γνωρίζω πόση σημασία έχει για τον Ολυμπιακό να σκοράρει γρήγορα. Προσπαθήσαμε να σταθούμε καλύτερα, να απειλήσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε».

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αναφέρθηκε στη συνέχεια και στην ανάγκη αντίδρασης στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. «Τώρα είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Κάθε παιχνίδι είναι μάθημα. Θα αναλύσουμε τα λάθη που κάναμε ώστε να αποτελέσουν οδηγό για τη συνέχεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα