Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Από το 32' ως το 34' έγινε το 1-1 με τον Μπακασέτα που δεν πανηγύρισε και το 2-1 με ωραίο «σκάψιμο» του Ιωαννίδη (vid)

Newsroom
gfs

bet365

Ο Παναθηναϊκός βρήκε δις δίχτυα με τους Μπακασέτα, Ιωαννίδη σε χρονική απόσταση λίγων λεπτών και έτσι «γύρισε» από 0-1 σε 2-1 το ντέρμπι του με την ΑΕΚ.

Στην ανατροπή από 0-1 σε 2-1 του σκορ του ντέρμπι του με την ΑΕΚ προχώρησε ο Παναθηναϊκός, σε χρονική απόσταση λίγων μόνο λεπτών. Η Ενωση άνοιξε το σκορ στο 5' με τον Βίντα, όμως οι «πράσινοι» ισοφάρισαν στο 32' με τον Μπακασέτα.

Τότε μετά από πρώτη χαμένη ευκαιρία του Ιωαννίδη που έβγαλε ο Αθανασιάδης, το «τριφύλλι» πήρε ξανά την κατοχή και εκείνος βρήκε δίχτυα με σουτ. Ο 31χρονος μεσοεπιθετκός δεν πανηγύρισε σεβόμενος και το «κιτρινόμαυρο» παρελθόν του, ενώ κάτι ανάλογο έπραξε και στο 26' όταν επίσης σκόραρε αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε τότε για οφ σάιντ του Αράο.


Λίγο αργότερα (34') οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα, όταν ο Ιωαννίδης έκλεψε από τον Μουκουντί, βγήκε απέναντι από τον Αθανασιάδη και με ωραίο «σκάψιμο» διπλασίασε τα τέρματα του Παναθηναϊκού και «έγραψε» το 2-1 για λογαριασμό του.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα