Πινέδα: «Κάναμε δύο λάθη και τα πληρώσαμε, πρέπει να είμαστε και πιο εύστοχοι»

Πινέδα: «Κάναμε δύο λάθη και τα πληρώσαμε, πρέπει να είμαστε και πιο εύστοχοι»

Newsroom
Ο Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ

bet365

Ο Ορμπελίν Πινέδα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στάθηκε στα δύο λάθη που έγιναν στα μετόπισθεν και στο γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ορμπελίν Πινέδα στην Cosmote TV μετά την ήττα της ΑΕΚ με 2-1 από τον Παναθηναϊκό:

Για το τι δεν πήγε καλά και αν ήταν το δίλεπτο στο οποίο η ΑΕΚ δέχθηκε τα δύο γκολ: «Στο ποδόσφαιρο όταν δεν βάζεις γκολ δεν μπορείς να πάρεις το αποτέλεσμα που θες. Δημιουργήσαμε φάσεις, δεν τις εκμεταλλευτήκαμε, ο αντίπαλος τις εκμεταλλεύτηκε. Πρέπει να είμαστε στο επόμενο ματς πιο εύστοχοι για να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες».

Για τη συνολική εικόνα της ΑΕΚ στη Λεωφόρο: «Είχαμε σχεδιάσει πως θα βγαίνει η μπάλα από την περιοχή. Κάναμε δύο λάθη και τα πληρώσαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα