Ιμπαγάσα: «Τσικίνιο και Όρτα έφεραν πολλή ποιότητα στην ομάδα, ο Κάρμο έχει κάνει υπέροχη δουλειά»

Ιμπαγάσα: «Τσικίνιο και Όρτα έφεραν πολλή ποιότητα στην ομάδα, ο Κάρμο έχει κάνει υπέροχη δουλειά»

Newsroom
Ολυμπιακός: Πρωτιές Ελ Κααμπί, Φορτούνη και Ποντένσε στο ελληνικό ποδόσφαιρο της φετινής σεζόν!

bet365

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα εκθείασε τους Κάρμο, Τσικίνιο και Όρτα σε συνέντευξη που είχε με πορτογαλικό μέσο όπου ρωτήθηκε για την επιρροή που είχαν οι παίκτες αυτή στην ομάδα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Β', Αριέλ Ιμπαγάσα μίλησε στην πορτογαλική «O Jogo» και δεν θα μπορούσε φυσικά να μην ερωτηθεί για τα νέα μεταγραφική αποκτήματα της πρώτης ομάδας, που ήρθαν από την Πορτογαλία και την επιρροή που έχουν στο σύνολο.

Ο 47χρονος Αργεντινός τεχνικός τόνισε πως οι Τσικίνιο και Όρτα έδωσαν μεγάλη ποιότητα στους «ερυθρολεύκους» στα τελευταία μέτρα του γηπέδου ενώ για τον Κάρμο ανέφερε πως ήταν ακόμη ένα «έξυπνο στοίχημα» και ότι έχει κάνει ιδιαίτερα καλή δουλειά μέχρι στιγμής.

Αναλυτικά το απόσπασμα αυτό:

«Αυτοί (Όρτα και Τσικίνιο» ήρθαν για να βοηθήσουν πολύ, μπήκαν στην ομάδα σε μία καλή στιγμή, έφτασαν και προσαρμόστηκαν γρήγορα. Έφεραν πολλή ποιότητα στην δύναμη της ομάδας στα τελευταία μέτρα του γηπέδου. Σήμερα υπάρχει βελτιωμένη ικανότητα στην ομάδα να παίξει»... «Ο κεντρικός αμυντικός (ο Κάρμο) ήταν ακόμη ένα έξυπνο στοίχημα, προσαρμόστηκε καλά, έχει κάνει υπέροχη δουλειά».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα