Φορτούνης - Ελ Αραμπί: Χέρι-χέρι στον πίνακα των σκόρερ στην ιστορία του Ολυμπιακού (vid)

Φορτούνης - Ελ Αραμπί: Χέρι-χέρι στον πίνακα των σκόρερ στην ιστορία του Ολυμπιακού (vid)

Ελ Αραμπί - Φορτούνης

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης έφτασε κόντρα στη Φενέρμπαχτσε τα 94 τέρματα, ισοφάρισε τον Ελ Αραμπί και βλέπει κι αυτός μπροστά του τον... Τζιοβάνι!

Στο ματς με την Λαμία, ο Ελ Αραμπί πέτυχε το 94ο τέρμα του με τη φανέλα του Ολυμπιακού κάνοντας ακόμα ένα βήμα για να πλησιάσει τα 97 γκολ του Τζιοβάνι.

Πλέον, ο Μαροκινός έχει μαζί του τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος απέναντι στη Φενέρ έδειξε το δρόμο για τη νίκη ανοίγοντας το σκορ μ' εντυπωσιακό τρόπο. Ο Ελληνας αρχηγός των Πειραιωτών είναι κι αυτός στα 94 γκολ σε 335 ματς και φυσικά θέλει να μεγαλώσει τους αριθμούς τους συνεχίζοντας να γράφει τη δική του ιστορία στο σύλλογο.

Στην πρώτη θέση είναι ο Αλέκος Αλεξανδρής με 170 γκολ σε 333 ματς, ακολουθεί ο θρυλικός αρχηγός Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς με 157 σε 493 ματς κι ο Νίκος Αναστόπουλος σε 216 αγώνες είχε 119 τέρματα.

Τη χρυσή 10άδα συμπληρώνουν οι: Στέλιος Γιαννακόπουλος με 87 γκολ σε 276 ματς, Μήτρογλου με 82 γκολ σε 186 ματς, Ίλια Ίβιτς με 73 γκολ σε 138 ματς και Παναγιώτης Τσαλουχίδης με 69 γκολ 255 ματς.

Φορτούνης-Ελ Αραμπί

Το μαγικό 1-0 του Φορτούνη επί της Φενέρμπαχτσε:

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα