Ολυμπιακός μεταγραφές: Στους ενδιαφερόμενους για Βαλεντίνι ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τους Αργεντίνους

Newsroom
«Ο Ολυμπιακός στους ενδιαφερόμενους για τον Νικολάς Βαλεντίνι»

bet365

Σύμφωνα με μέσο από την Αργεντινή ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην λίστα των ομάδων που εξετάζουν την περίπτωση του Νικολάς Βαλεντίνι.

Η σελίδα «Bolavip Argentina» που ασχολείται με το ποδόσφαιρο της Αργεντινής αποκάλυψε πως η Ίντερ, η Άστον Βίλα, η Λάτσιο, η Φιορεντίνα, αλλά ο Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Νικολάς Βαλεντίνι.

Ο 23χρονος Αργεντινός κεντρικός αμυντικός μένει ελεύθερος τον Δεκέμβριο του 2024 από την Μπόκα Τζούνιορς και δεν φαίνεται πιθανό να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την αργεντίνικη ομάδα τούτη την ώρα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το «CalcioMercato», η Ίντερ είναι πρόθυμη να διαπραγματευτεί με την Μπόκα για να πληρώσει ένα ποσό και να πάρει τον παίκτη από το καλοκαίρι.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός συνδέεται με τον Νικολάς Βαλεντίνι, αφού και τον Γενάρη είχαν υπάρξει ανάλογα δημοσιεύματα από την Αργεντινή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα